כאבים בזמן הזיקפה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים בזמן הזיקפה
    אליקו
    24/11/2007

שלום ד"ר.
    לאני בן 23. לפני כחודשיים הופיע אצלי בליטה בין האשכים לפי הטבעת לאחר קיום יחסי מין ( בטוחים) וזיקפה ארוכה. בזמן שנוגעים בבליטה הרגשתי עקצוצ בקצה הפין ובנוסף זה גרם לכמה הפרשות שנראות כמו מוגלה אחת מהם עם מעט דימום. עם הזמן הבליטה קטנה והתחלפה לכאב כאילו שכיבלתי שםאיזה מכה חזקה. הכאב גורם לי לזיקפה חלשה יותר ממה שרגיל אצלי. ובזמן שאני נוגע בפין אני מרגיש כזה כאב באיזור פי הטבעת.
    הייתי אצל אורולוג ועשיתי בדיקת שטן ואולטרסאונד דרכי השטן- התוצאות היו תקינות אבל הבעייה עדיין קיימת.
    אודה לך על עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בזמן הזיקפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אליקו

ד''ר נחום זילבר
    25/11/2007

יש צורך לבצע 2 דברים.
    1. בדיקה ע"י כירורג פרוקטולוג
    2. בדיקת אולטרה סאונד טראנס רקטאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה משער שמדובר בוריקוצלה?

אליקו
    25/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אליקו

ד''ר נחום זילבר
    26/11/2007

לא אין זו וריקוצלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו