דלקות חוזרות בשתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות בשתן
    א
    20/10/2010

שלום,
    אני בת 27 עם אנמיה קלה אך מעבר לזה בריאה.
    לפני כמה חודשים סבלתי מכאבים חזקים מאוד במותן שמאל וכשהגעתי למיון מצאו דם בשתן והניחו שיש לי אבן בכליה.
    באולטראסאונד נמצאה אבן 0בצד ימין (למרות שהכאבים היו בשמאל) ובסיטי שעשיתי שבוע אחרי הכל היה תקין.
    מאז יש לי דלקות חוזרות בשתן (ההפרש הארוך ביותר שהיה לי הוא שבוע וחצי בין דלקת לדלקת) וגם כאבים במותניים, בצדדי הבטן התחתונה ובגב מעט למעלה מהמותן.

האורולוג שהייתי אצלו הפנה אותי לייעוץ אנדוקרינולוג בשל רמות סידן גבוהות בדם ומעבר לזה לא נתן טיפול.
    עבור הדלקות בשתן אני לוקחת אנטיביוטיקה על פי הנחיות רופא המשפחה.

שאלתי היא האם יש על פי המידע הנ"ל סיכוי לבעיה אחרת שלא התגלתה? אני חוששת שאולי תפקודי הכליה אינם תקינים או שיש ליקוי באיבר אחר שלא התגלה בסיטי שנעשה רק לכליות ודרכי השתן.
    אשמח לשמוע דעת מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חוזרות בשתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות בשתן - תגובה

ד''ר יוסף שמואלי
    20/10/2010

שלום לך, נראה לי שעברת בירור מספק , בסונר ובסי טי ניתן לבדוק היטב את מערכת השתן שמתחילה בכליות ומסתיימת בצנור השתן היוצא מהשלפוחית , אני בטוח שנלקחה בדיקת דם לקראטינין לבירור התפקוד הכלייתי
    בברכה ד"ר יוסף שמואלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו.... אז מה בסופו של דבר אמרת?

gg
    21/10/2010

מה אמרת? לא מבין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו