מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רציני ודחוףמיכאל20/10/2010
שלום ד"ר,
לפני מספר חודשים, אני ובת זוגתי התחלנו לחוש תסמינים מוזרים לאחר יחסי מין כולל יחסי מין אוראלים. לה היו דלקות חוזרות בשלפוחית השתן וכאבים, ולי הייתה תחושת חוסר התרוקנות לאחר מתן שתן, כאבים באשכים, תחושת נפיחות בגרון כולל הפרשה בעלת מרקם של ליחה. לאחר חלוף זמן מסויים מקיום יחסי המין, התסמינים חולפים ונעלמים מעצמם, אומנם הם חוזרים מדי פעם לאחר שאנו מקיימים יחסי מין.
ערכתי בדיקות מקיפות, איידס,14 מחלות מין, תרבית זרע, תרבית שתן, בדיקות שתן והכל יצא שלילי, עד היום. היום קיבלתי בדיקה שבה יצא בחלבון 70 במקום 30. בדקתי על התוצאה בגוגל וראיתי שיש שחפת של דרכי השתן.
רציתי לדעת האם התסמינים שיש לי תואמים למחלה הזו? כיצד ניתן להידבק בה, כי היא אינה מוגדרת כ-STD, האם הגיוני שלא היו עולים עליה בשום בדיקה?
נבדקתי אצל שלושה אורולוגים בכירים, אבל הם אמרו שלא מצאו כלום. האם יתכן שהם פספסו את המחלה הזו? אני יודע מה אני מרגיש..אני מרגיש שמשהו לא בסדר..השאלה אם זה יכול להיות המחלה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רציני ודחוף - תגובה
ד''ר יוסף שמואלי21/10/2010שלום לך, חלבון בשתן מעל רמה מסויימת מחייב בדיקת הפרעות כלייתיות, אינני מכיר סמני שחפת כאלה , ולא ברור לי למה אתה מעלה חשד כזה, שחפת ניתן לבדוק בקלות בבדיקה ספציפית
בברכה ד"ר יוסף שמואלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)