רציני ודחוף

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• רציני ודחוף
    מיכאל
    20/10/2010

שלום ד"ר,

לפני מספר חודשים, אני ובת זוגתי התחלנו לחוש תסמינים מוזרים לאחר יחסי מין כולל יחסי מין אוראלים. לה היו דלקות חוזרות בשלפוחית השתן וכאבים, ולי הייתה תחושת חוסר התרוקנות לאחר מתן שתן, כאבים באשכים, תחושת נפיחות בגרון כולל הפרשה בעלת מרקם של ליחה. לאחר חלוף זמן מסויים מקיום יחסי המין, התסמינים חולפים ונעלמים מעצמם, אומנם הם חוזרים מדי פעם לאחר שאנו מקיימים יחסי מין.
    ערכתי בדיקות מקיפות, איידס,14 מחלות מין, תרבית זרע, תרבית שתן, בדיקות שתן והכל יצא שלילי, עד היום. היום קיבלתי בדיקה שבה יצא בחלבון 70 במקום 30. בדקתי על התוצאה בגוגל וראיתי שיש שחפת של דרכי השתן.

רציתי לדעת האם התסמינים שיש לי תואמים למחלה הזו? כיצד ניתן להידבק בה, כי היא אינה מוגדרת כ-STD, האם הגיוני שלא היו עולים עליה בשום בדיקה?

נבדקתי אצל שלושה אורולוגים בכירים, אבל הם אמרו שלא מצאו כלום. האם יתכן שהם פספסו את המחלה הזו? אני יודע מה אני מרגיש..אני מרגיש שמשהו לא בסדר..השאלה אם זה יכול להיות המחלה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציני ודחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציני ודחוף - תגובה

ד''ר יוסף שמואלי
    21/10/2010

שלום לך, חלבון בשתן מעל רמה מסויימת מחייב בדיקת הפרעות כלייתיות, אינני מכיר סמני שחפת כאלה , ולא ברור לי למה אתה מעלה חשד כזה, שחפת ניתן לבדוק בקלות בבדיקה ספציפית
    בברכה ד"ר יוסף שמואלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו