טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 30. ויש משהו שמאוד מטריד אותי - לא בטוח מה התיאור הרפואי הנכון. אני מרגיש עם דחף מיני מאוד נמוך. ואני לא מתכוון בהכרח באופן הפסיכולוגי. אני לא מרגיש שנוזל הזרע שלי מתחדש...או לפחות לא מתחדש בקצב נורמלי. במילים פשוטות. אני רוב הזמן מרגיש "מרוקן" - בלי לחץ פיסי אפילו לאונן - אני יכול להעביר שבוע בלי לאונן בלי מאמץ מיוחד. אני אדם דיי בריא. משתדל להימנע מגאנק פוד. מתאמן בחדר כושר. אופניים. בכלל זז דיי הרבה וממש לא בטטת כורסא.
הייתי אצל אורולוג לפני כשנה, בנסיבות אחרות, אמר שהכל תקין פיסית. בדיקת דם הראתה שהכל תקין מבחינת טסטורון וויטמנים אחרים.
מה יכולה להיות הבעיה? האם יש בעיה בכלל (לדעתי כן)? מה אפשר לעשות? אולי אפילו מבחינת מזונות שתורמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד