כניסה להריון

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כניסה להריון
    לימור
    26/11/2007

שלום ד"ר
    אני ובעלי נשואים כשנתיים, בכל התקופה שאני מכירה אותו, בזמן סקס, האיבר עומד ובזמן החדירה אחרי מס' דקות הוא נהיה רך..רוב הפעמים הוא לא גומר (פעם ב 5-6 פעמים הוא מצליח קצת לגמור), מה כדאי לעשות? האם זה נראה לך נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימור

ד''ר נחום זילבר
    28/11/2007

צריכות להישאל מספר שאלות. האם בזמן חדירה ישנה פליטת זרע? האם בסוף האוננות יש פליטת זרע? האם בעבר לפני שנישאתם היו תופעות דומות?
    אם התשובה לשתי השאלות הראשונות היא לא, אזי הוא סובל משפיכה מאוחרת או חוסר שפיכה.
    במידה ןהתשובה היא כן לשאלה 3 עליכם לגשת בהקדם לטיפול.
    במידה והתשובה ל 3 היא לא, אזי הבעיה תסתדר מאליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה להריון

לימור
    28/11/2007

תודה על התשובה המהירה. לגבי אוננות הוא טוען שהוא גומר, בעת החדירה אין פליטת זרע ולגבי השאלה השלישית, מאז שאני מכירה אותו (עוד לפני הנישואים) יש את הבעיה הזאת. הוא טוען שבקשרים הקודמים שלו זה לא היה כך. למי כדאי לפנות ? לאורולוג או לסקסולוג?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור

ד''ר נחום זילבר
    29/11/2007

ממליץ לפנות לסקסולוג. בד"כ איני נותן שמות. במקרה שלכם אמליץ על עידן מיליצ'ר באזור ת"א או לאה בלטמן באזור השרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו