בעיה מציקה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיה מציקה
    אני
    03/11/2010

שלום. בן 32 בריא. כבר מספר שנים יש לי בעיה מציקה ומטרידה - כאשר אני שוכב, בעיקר על הבטן, אני חש מיידית בצורך לתת שתן וזאת למרות שאני מרוקן.
    כמו-כן אני סובל מפריצת דיסק בגב ב-L5S1 עם הקרנה לרגל שמאל. שאני שוכב על הבטן, לאחר מספר דקות כאב הגב והרגל מתחילים להתגבר.
    שאלתי - האם יש לך השערה מה יכולה להיות הבעיה? האם יתכן קשר בין שתי הבעיות? (אולי לחץ של דיסק על העצב הגורם לכאב הגב לוחץ גם על עצב המחובר לשופכה או משהו כזה?). אציין שהצורך להתרוקן בשכיבה מעט שונה מצורך רגיל בכך שאיני מרגיש שהשלפוחית מלאה אלא הרגשה בפין עצמו כאילו שיש שתן. לעיתים בשכיבה מרגיש מעין עקצוץ או דקירה לשניה בראש הפין.
    בדיקות אורולוגיות מקיפות יצאו תקינות. האם יתכן ונובע מהבעיה בגב?!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מציקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מציקה - תגובה

ד''ר יוסף שמואלי
    04/11/2010

שלום לך, קיים בין השאר , מרכז עצבי למן השתן בחוט השדרה - S2- S4
    קשה להאבחן על פי התיאור פתולוגיה ספציפית , אני ממליץ לפנות לאורולוג המתמחה בנאורואורולוגיה
    בהצלחה

ד"ר יוסף שמואלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך

אני
    10/11/2010

לא כל כך הבנתי מזה מומחה לנאורואורולוגיה. האם הכוונה לאורולוג או שמא לנוירולוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך קצר

אני
    10/11/2010

או שאולי כדאי לפנות לנוירוכירוג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו