מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה מציקהאני03/11/2010
שלום. בן 32 בריא. כבר מספר שנים יש לי בעיה מציקה ומטרידה - כאשר אני שוכב, בעיקר על הבטן, אני חש מיידית בצורך לתת שתן וזאת למרות שאני מרוקן.
כמו-כן אני סובל מפריצת דיסק בגב ב-L5S1 עם הקרנה לרגל שמאל. שאני שוכב על הבטן, לאחר מספר דקות כאב הגב והרגל מתחילים להתגבר.
שאלתי - האם יש לך השערה מה יכולה להיות הבעיה? האם יתכן קשר בין שתי הבעיות? (אולי לחץ של דיסק על העצב הגורם לכאב הגב לוחץ גם על עצב המחובר לשופכה או משהו כזה?). אציין שהצורך להתרוקן בשכיבה מעט שונה מצורך רגיל בכך שאיני מרגיש שהשלפוחית מלאה אלא הרגשה בפין עצמו כאילו שיש שתן. לעיתים בשכיבה מרגיש מעין עקצוץ או דקירה לשניה בראש הפין.
בדיקות אורולוגיות מקיפות יצאו תקינות. האם יתכן ונובע מהבעיה בגב?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיה מציקה - תגובה
ד''ר יוסף שמואלי04/11/2010שלום לך, קיים בין השאר , מרכז עצבי למן השתן בחוט השדרה - S2- S4
קשה להאבחן על פי התיאור פתולוגיה ספציפית , אני ממליץ לפנות לאורולוג המתמחה בנאורואורולוגיה
בהצלחה
ד"ר יוסף שמואלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
אני10/11/2010לא כל כך הבנתי מזה מומחה לנאורואורולוגיה. האם הכוונה לאורולוג או שמא לנוירולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך קצר
אני10/11/2010או שאולי כדאי לפנות לנוירוכירוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)