צריבה בעת מתן שתן תקופה די ארוכה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה בעת מתן שתן תקופה די ארוכה
    קובי
    04/11/2010

שלום דוקטור
    אני בן 22 , לפני חודש וחצי קיימתי יחסים מוגנים .
    שבוע לאחר מכן בערך התחיל לי צריבות שאני משתין , הדבר הפריע לי כל היום הרגשתי כאילו יש לי פיפי ותחושה לא נעימה ובנוסף הפין + שק האשכים התכווצו לגודל הכי קטן שיש .
    הלכתי לרופא עור ומין עשיתי בדיקות שתן+ תרבית(תקינות לחלוטין שום זיהום) בנוסף לטיפול אנטיביוטי במשך 10 ימים ובאמת במהלך ה7 ימים הראשונים של האנטיביוטיקה כאילו כלום לא היה .לפני כשבוע (ב3 ימים האחרונים של האנטיביוטיקה) זה התחיל לי קצת וקצת ועכשיו כמעט חזר לאותו כאבים של לפני חודש וחצי.
    בנוסף שמתי לב שכואב לי שאני לוחץ מאחורי שק האשכים + שאני לוחץ באמצע הפין ואני חושב .
    ניסיתי הכל חמוציות פטרוזיליה לא עוזר כלום זה מפריע לי מאוד בתפקוד היומי (אני סטודנט) בקושי מתרכז בבקשה אני חייב עזרה קבעתי תור לאורולוג אבל הכי קרוב זה ב18.11
    דוקטור מה זה יכול להיות לדעתך ?
    והאם יש קשר לזה שקיימתי יחסים לא מוגנים בגיל 16?
    ככשאלתי תרופא אם חס וחלילה זה יכול להיות איידס הוא שלל אותי לחלוטין ואמר לי שזה לא מגיע ככה
    *לא זוכר את שם האנטיביוטיקה רק אני יכול לזכור שזה פנצילין משהו כזה החומר הפעיל

*הרופא הסביר לי על זה שהאורולוג יכול להתסכל מה יש בדיוק על ידי החדרת משהו ... אם תוכל לפרט לי אודה לך כי אני לא רואה שום פיתרון באופק
    מצטער על האורך אני אובד עצות הדבר מפריע לי לישון ואפילו איבדתי קצת את
    התאבון..

תודה רבה דוקטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה בעת מתן שתן תקופה די ארוכה - תגובה

ד''ר יוסף שמואלי
    05/11/2010

שלוםלך, אני ממליץ לחזור לבדיקת אורולוג לחזור על התרביות כולל תרבית זרע ותרביות למחלות מין ולבחור בטיפול על פי התוצאות
    בברכה

ד"ר יוסף שמואלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו