מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה קשה ומורכבת באזור המפשעהרונן09/11/2010
שלום רב ותודה מראש על העזרה.
אני בו 28 ויש לי בעיה קשה במפשעות,אתן קצת רקע,לפני 5 שנים עברתי ניותח לתיקון בקע מפשעתי ומאז האזור נשאר קצת רגיש (רצוי לציין שאני סובל מגמישות יתר במפרקים וכאבים בכל הגוף,אבל לא הפריע במפשעות עד אותו מקרה),לפני 4 חודשים עשיתי מאמץ גדול כשקיימתי יחסי מין בתדירות גבוהה מאוד וחזקים וכל האזור התחיל ממש לכאב ונשאר כך עד היום.כדורים נגד כאבים מכל סוג לא עוזרים.
אני פשוט אבוד עצות ולא יודע מה לעשות!!!אני במצב כיום שמספיק שאני מגיע לפורקן אפילו מבלי לאמץ טיפה את האזור,כל אזור המפשעות יתחיל ממש לכאוב לכמה ימים וארגיש לחץ ואי נוחות באיבר המין ובכל אזור המפשעות,גם אם אזוז טיפה לא נכון או ממש טיפה אתאמץ באזור כל מערכת המין שלי ואזור המפשעות תתחיל ממש לכאוב.
הלכתי לכירורג,עשה לי בדיקה של להשתעל (סירב לשלוח לאולטרסאוננ) ואמר לי שאין לי בקע מפשעתי,שלח אותי לאורטופד והוא לפיזיוטרפיה,נתנו לי תרגיל אחד שטיפה מרגיע את הכאבים ואי נוחות היום יומיים אבל ממש לא עוזר לטווח הארוך,כי מתי שאגיע לפורקן או אתמתח קצת באזור אפילו מבלי להתאמץ טיפה כל האזור יתחיל ממש לכאוב.
אני ממש אובד עצות,למי אני צריך לפנות?
עוד אורטופד? עוד כירוג? אורולוג?איזו בדיקה לדרוש שיעשו לי?
כל עצה שתוכל לעזור לי להגיע לפתרון הבעיה תתקבל בברכה
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה קשה במפשעה
ד''ר נחום זילבר16/11/2010פנה לכירורג בכיר (אפילו במסגרת פרטית כמו שר"פ הדסה) הוא יבדוק ויחליט מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)