עקמת הפין - עזרה בבקשה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• עקמת הפין - עזרה בבקשה
    מנו
    15/11/2010

כבן 24, יש לי עקמת פין (כלפי מטה) מגיל צעיר.
    רק לאחרונה התגברתי על הבושה והלכתי לאורולוג. אמרתי לו כי כתוצאה מהבושה נמנעתי ממגע מיני, בנוסף אמרתי כי אני מתקשה לשמור על זקפה (בזמן אוננות אני מצליח להגיע די בקלות לזקפה, אך מתקשה לשמר אותה.לאחר שהפין מתמלא דם אני צריך לעשות "שריר" ואחרי כמה שניות הזקפה נחלשת, אני מגרה את הפין הוא מתקשה עוד פעם וחוזר חלילה.כמו כן לעיתים הוא זז בפולסים בהתאם לדופק הלב). הרופא אמר לי שיישור הפין באמצעות הניתוח לא קשור לזקפה, אך ממה שאני קראתי מחלת פירוני (עקמת) גורמת להפרעות בזקפה. הוא אמר שבכל מקרה הוא נוהג לנתח רק לאחר ניסיון מיני, והנחה אותי לקיים יחסים כדי לראות אולי הזקפה שלי גם במצב הנוכחי מספיקה לחדירה (וצייד אותי במספר כדורים ליתר בטחון)
    אשמח לדעתכם המקצועית (בהתחשב בנתונים) האם המחלה פוגעת בזקפה, ובמידה וישנו קשר בין הדברים, האם ניתוח יכול לסייע לשמר זקפה באם אין גורמים פיסיולוגים אחרים שמחבלים בזקפה...
    ביקשתי מהרופא בדיקות מקיפות לכלי הדם בפין אך הוא טען שאני צעיר ואין סיבה, הפנה אותי לבדיקות דם (קשה לי להאמין שיש לי חסר בהורמונים אני די שעיר).
    בנוסף מהם הגורמים לפגיעה בכלי הדם בפין? האם יכול להיות שכתוצאה מאוננות הם נפגעו?
    אני חש כי הוא נפנף אותי מעט ולכן אני מעלה את השאלות כאן

אודה לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת הפין - עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השאלה מופנת לרופאים

משה
    16/11/2010

אחי גם לי יש את בעית עקמת הפין ואני מאמין שזה פוגע בזיקפה....
    אני חשבתי לגשת לאורולוג אך מהבושה לא ניגשתי
    עכשיו אני עוזר אומר ורוצה ללכת מה שכן מעניין אותי זה לדעת האם הניתוח מצליח או שזה סתם יגרום נזק....כמה עולה הניתוח,איך זה עובד התהליך?
    יש לי בעיה נוספת שבבוקר כבר אין לי זיקפה ומזה תקופה שירד לי החשק המיני גם כשאני עם בחורה
    מידיי פעם נהיית זיקפה אבל לא מהגירוי אלא מלחץ של שתן!
    אודה לכם באם אקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה מופנת לרופאים - תגובה

ד''ר אורי גור
    17/11/2010

תשובה למשה ולמנו:
    ראשית, לא כדאי להתבייש.
    ניתוחים לישור עקמת לרוב מוצלחים ותורמים רבות לתפקוד המיני התקין
    מציע לפנות לאורולוג העסוק בתחום.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו