מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה לא ברורהרועי24/04/2007
שלום
אני בן 25, בריא. מזה כחצי שנה, יש לי בעיה, מעט מביכה.
אני משתין רגיל, וחש שרוקנתי את השלפוחית באופן מלא, אולם לאחר כמה שניות שאני "סוגר את הרוכסן", יש בריחת שתן קטנה, וזה למרות שהרגשתי שהשתנתי "עד הסוף".
עד כה מה שעשיתי הוא שאני ממש מחכה איזה 20 שניות, ומפעיל מעט לחץ תוך בטני כדי באמת להרגיש שאין שתן, ואחרי שאני סוגר את הרוכסן, דליפת השתן היא לרוב מאוד מינימלית..
מה שכן מפריע לי הוא שכשאני יותר ממהר, ולא פועל כך אני כבר שם לב שדולף מעט יותר..
אני לא מצליח להבין מה הבעיה... אני רק יודע שזה לא היה כך כל החיים, ותמיד הייתי משתין רגיל, ישר סוגר את הרוכסן, ולא הייתה דליפה...
האם לדעתך מצריך בדיקה? למה זה יכול להתאים והאם יש טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליפת שתן
ד''ר נחום זילבר26/04/2007לדעתי, עליך לעשות את הבדיקות הבאות: אולטרסאונד של מערכת השתן. כולל: בדיקת שלפוחית השתן - מילוי והתרוקנות; אורודינמיקה; בדיקה נוירולוגית ע"י נוירולוג; עם כל הממצאים עליך לפנות לאורולוג מטפל במסגרת קופת החולים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)