ספירת זרע נמוכה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ספירת זרע נמוכה
    אילנה
    03/12/2007

שלום רב!
    אני בת 26 ובעלי בן 27.
    אני ובעלי מנסים להביא ילד לעולם. אני סובלת מביוץ לא סדיר על כן הגיניקולוג המליץ על שימוש באיקאקלומין. אולם לפני תחילת הטיפול הומלץ לבצע בדיקת זרע לבעלי. בבדיקה התגלה כי הוא סובל מ-oligospermia. הריכוז הוא 9 מיליון למיליליטר ומבחינה מורפולוגית יש 12% תקינים. הוא אובחן כסובל מוריצלה. שאילתי היא האם יש צורך לטפל בוריצלה או שמא כדאי לבצע הזרעה תוך רחמית בשילוב עם טיפול באיקאקלומין.
    לתשובתך אודה, אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספירת זרע נמוכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספירת זרע נמוכה

ד''ר נחום זילבר
    03/12/2007

במקרה שלכם הייתי ממליץ לעבור ניתוח וריקוצלה ולחכות לשיפור איכות הזרע תוך מספר חודשים. מה שיאפשר לכם, אולי, להיכנס להריון. במידה ולא, הזרעה/הפריה היא תמיד דרך שניתן לעבור. אתם צעירים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספירת זרע נמוכה

אילנה
    04/12/2007

שלום רב!
    אנו נשמח מאד אם תוכל להסביר לנו מה היתרון של ניתוח במקרה זה.

בכבוד,
    מרק ואילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספירת זרע נמוכה

ד''ר נחום זילבר
    04/12/2007

כאשר מנתחים את הווריד הספרמטי המורחב, כלומר גורמים לכך שהאשכים "לא חשופים" לחום הדם הנמצא בווריקוצלה. בעקבות ניתוח יש ברוב המקרים שיפור של איכות הזרע. השרע נמצא כיום במצב של "סטרס" ולאחר ניתוח פרמטרים שונים בזרע של כמות, תנועה, מורפולוגיה תקינה יותר משתנים ולכן מומלץ הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו