טפטוף סופי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• טפטוף סופי
    בדוי
    04/12/2007

שלום דר נחום זילבר,

יש לי בעייה של טפטוף סופי לאחר מתן שתן. 6-10 טיפות יוצאות 2 -3 דקות אחרי ההשתנה, והטיפות יוצאות יותר מהר אם אני מתעטש\משתעל או מתכופף להרים משהו כבד.... אין לי בעייה עם הסוגר, כלומר, לא בורח לי סתם כך, רק כמה דקות לאחר ההשתנה.
    האורולוג בקופת חולים אמר שאין מה לעשות מאחר וכל הצילומים שעשיתי היו תקינים, ומכיוון שאין בעייה של הסוגר, אני אצטרך לחכות כמה זמן בשירותים ולהוציא את זה בעצמי. עם כל הכבוד לרופא, האבחנה נשמעת לי מוזרה, במיוחד שאני לא מצליח להוציא את זה בעצמי. האם הבעיה מוכרת? מה עושים? (יש לציין שאני בן 20, משקל בריא, אוכל בריא, הכל בריא!)
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טפטוף סופי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לבדוי

ד''ר נחום זילבר
    05/12/2007

לעיתים נדירות בעיות מסוג זה מופיעות בבחור בן 20. איני יודע מה עשית עד עכשיו. אולם, צריך לעשות בדיקות הדמיה מקומיות של השופכה, בדיקות הדמיה של עמוד שדרה בנוסף לבדיקה אורודינאמית. בסופו של דבר יהיה ניתן לאבחן ולטפל בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

בדוי
    05/12/2007

תודה על התגובה!!!
    (רק חבל שהרופא בקופת חולים כללית לא יכל לתת מענה כזה עד עכשיו).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו