מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מצליח להחזיק את הזקפהאנדריי24/12/2010
שלום.
מאז שאני זוכר את עצמי אף פעם לא היו לי בעיות זיקפה.
אני בן 24, עדיין לא התנסתי ביחסי מין.
לאחרונה הגעתי למצב אינטימי עם בחורה, בערך 5 פעמים (לא ברצף אלא כל פעם ביום אחר), ופשוט לא הצלחנו לעשות את זה. הזקפה כל פעם נפלה לי אחרי 20 שניות בערך. הגיוני שזה קרה כל כך הרבה פעמים מלחץ?
מה שגם, לפני כחודש אוננתי למשך שבוע כל יום 5-6 פעמים בערך, לאחר השבוע הזה שמתי לב שממש כואב לי השריר באזור ומשם הכל התחיל. יכול להיות שבגלל זה יש בעיות זיקפה? צריך לעשות בדיקות מסוימות?
הפסקתי למשך שבוע וחשבתי שהשריר יחלים, אבל עדיין יש את הבעיות האלה לפעמים.
התחלתי גם לעשות קיגלים כבר כמה ימים. אני עושה בכל שניה פנויה כל יום. באוטובוס, לפני השינה, בזמן האוכל, ממש בכל מצב אפשרי.
האם זה יותר מדי? האם צריך לתת לשריר לנוח בין שני ימי אימונים למשל? האם זה יכול לעזור לבעיה שלי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכתי לציין
אנדריי24/12/2010שמאז שזה התחיל אין לי זיקפת בוקר, האם זה מצביע על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ושכתי לציין - תגובה
ד''ר יוסף שמואלי01/01/2011שלום לך, על פי הסיפור , בהחלט יתכן ועם בת הזוג הספציפית חוזרת ההפרעה עקב חרדת ביצוע בעיקר אם זה קרה בעבר איתה, עליך לפנות לאורולוג למספר בדיקות פשוטות וכנראה סקסולוג יסייע יפה באם אכן מדובר בהפרעה שציינתי
בהצלחה
ד"ר יוסף שמואלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)