מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בזיקפה בדקה ה90מומיק27/12/2010
אני בן 48 נשוי מזה 24 שנים ללא כל בעיות בחיי המין, עד לאחרונה (כשנה) ללא התראה מוקדמת הזיקפה לא מחזיקה יחסית מעמד, ובשלב הקריטי(חדירה) היא כמעט שנעלמת. לציין כי לאורך כל המשחק המקדים קייממת זיקפה וטובה אך כפי שציינתי איננה מחזיקה מעמד, בבקרים יש לי זקפת בוקר. בעצת רופא משפחה הוא יעץ לי לקחת סיאליס לצורך החזרת הבטחון אך כעת כפי שציינתי כשנה אני ממשיך לקחת כדורים סיאליס, במינון נמוך (אני חוצה כדור של 20 מ"ג ל 8) וזה עוזר לי מאוד אני גם מרגיש כי פתחתי מעין תלות בכדור ואני חושש לקיים יחסים מבלי לקחת את הכדור. אני רוצה להיות בלתי תלוי בכדור האם יש פתרון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיה בזיקפה בדקה ה90 - תגובה
ד''ר יוסף שמואלי31/12/2010שלום לך, מומלץ כי תעבור בירור אורולוגי למנגנון הזקפה , כולל רמות הורמונים [ אם אתה זקוק לתוספת ]
בדיקת כלי הדם , דלף ורידי?
בירור קבוצת סיכון , סוכרת יתר לחץ דם מחלות לב, עישון , תרופות ועוד ועוד ]
בגילך ואם אין סיבות גלויות , כדאי לבצע בדיקות זקפה ליליות - npt לבירור הזקפה הלא מודעת
בהצלחה
ד"ר יוסף שמואלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)