בעיה בזיקפה בדקה ה90

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיה בזיקפה בדקה ה90
    מומיק
    27/12/2010

אני בן 48 נשוי מזה 24 שנים ללא כל בעיות בחיי המין, עד לאחרונה (כשנה) ללא התראה מוקדמת הזיקפה לא מחזיקה יחסית מעמד, ובשלב הקריטי(חדירה) היא כמעט שנעלמת. לציין כי לאורך כל המשחק המקדים קייממת זיקפה וטובה אך כפי שציינתי איננה מחזיקה מעמד, בבקרים יש לי זקפת בוקר. בעצת רופא משפחה הוא יעץ לי לקחת סיאליס לצורך החזרת הבטחון אך כעת כפי שציינתי כשנה אני ממשיך לקחת כדורים סיאליס, במינון נמוך (אני חוצה כדור של 20 מ"ג ל 8) וזה עוזר לי מאוד אני גם מרגיש כי פתחתי מעין תלות בכדור ואני חושש לקיים יחסים מבלי לקחת את הכדור. אני רוצה להיות בלתי תלוי בכדור האם יש פתרון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזיקפה בדקה ה90

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בזיקפה בדקה ה90 - תגובה

ד''ר יוסף שמואלי
    31/12/2010

שלום לך, מומלץ כי תעבור בירור אורולוגי למנגנון הזקפה , כולל רמות הורמונים [ אם אתה זקוק לתוספת ]
    בדיקת כלי הדם , דלף ורידי?
    בירור קבוצת סיכון , סוכרת יתר לחץ דם מחלות לב, עישון , תרופות ועוד ועוד ]
    בגילך ואם אין סיבות גלויות , כדאי לבצע בדיקות זקפה ליליות - npt לבירור הזקפה הלא מודעת
    בהצלחה
    ד"ר יוסף שמואלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו