מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזקפה ושמירת זקפהדור29/12/2010
היי , הבעיה שלי היא כזאת , כאשר ישנו גירוי מוחי חזק מאוד כלומר יחסים פעם ראשונה למשל או כל דבר אחר דומה התפקוד הוא בסדר , גם כאשר אני לוקח "טבליה " התפקוד הוא בסדר . הבעיה מתעוררת כאשר היחסים הופכים לשגרה אין זקפה או שלא מצליח לשמור , הייתי אצל אורולוג שאמר שהורמונאלית הכל תקין , הייתי אצל סקסולוג שאמר שלדעתו אני בין הלא רבים שבאמת אין לי בעיה נפשית שגורמת לזה . מתוך מחקר העניין גיליתי שחלק מהתהליך הוא גם גירוי פיזי של הפין שעובר דרך המערכת העצבית פה לדעתי קבור הכלב מכיוון שגירוי פיזי בלבד לא גורם לשום תגובה אצלי (רק גירוי ויזואלי מוחי גורם לתגובה) למרות שעד לא מזמן (שנה וחצי בערך שאז התחילה הבעיה) גם גירוי פיזי של הפין היה גורם לזקפה חזקה.
השאלה שלי היא לאיזה רופא אלי לפנות על מנת לבדוק את זה איזה בדיקות לבקש לבצע והאם קיים טיפול חוץ מהגלולה הכחולה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיות בזקפה ושמירת זקפה - תגובה
ד''ר יוסף שמואלי31/12/2010שלום לך, נראה לי שאתה נכנס לאיבחונים דקים שאינם מדויקים ללא צורך
אתה מתאר תופעה די נפוצה שעם חלוף הגירוי הראשוני או העוצמתי, הזקפה פחות טובה, עליך עם כן להתרכז בגיוון יחסי המין ותוספים ,
מדובר כמובן שעברת בירור גופני מלא והוא תקין ,
התיעצות עם סקסולוג, תסייע
בהצלחה
ד"ר יוסף שמואלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)