מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות לאחר השתלת כליהאבי08/12/2007
שלום
לפני 10 חודשים עברתי השתלת כליה , לאחר מכן היה לי ווירוס פוליאומה והקריאטנין עכשיו 2.5
קודם כל הזרע שלי הוא נזיל ולא סמיך ולבן והוא נהיה כזה בערך כלפני 3 חודשים - זו שאלתי הראשונה , האם זה בסדר , האם זה יחזור להיות כמו שצריך והאם זה משפיע על איכות הזרע (עקרות)
אני גם מרגיש שכאשר אני מקבל זיקפה אז היא לא מחזיקה מעמד , לפעמים כן אבל לרוב המקרים האיבר המין לאחר שהוא מזדקף אז לאט לאט מתחיל כבר לרדת ,עשיתי עכשין בדיקת טסטוסטרון והוא יצא 16.6
אני גם לוקח תרופות נגד לחץ דם , היתי לוקח לופרסור ונורבסק , את הלופרסור הפסיקו הרופאים ועכשיו אני לוקח רק נורבסק 5 מ"ג בבוקר ו 5מ"ג בערב.
שאלה שלי היא מה צריך לעשות כדי שתהיה זיקפה חזקה וממושכת , יש לי חשק עדיר לסקס וכל זה מאוד מפריע לי ופוגע בי , בבקשה אם אתה יכול להתייחס כללית לכל המצב שלי ולהמליץ לי מה לעשות .
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר השתלת כליה
ד''ר נחום זילבר11/12/2007במצבים כאלה מופיעות בעיות הקשורות הן לתרופות נוגדות דחיה והן למצב כללי אחרי ניתוח. ההורמונים אצלך תקינים. במידה וימשיכו ההפרעות בתפקוד המיני יש מקום להתחלת טיפול בתרופות. כגון, סיאליס ויאגרה וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)