לא מפותח

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• לא מפותח
    דיאגו
    02/01/2011

אני בן 32 , לא מפותח מספיק ( למרות שגובהי 180 ס"מ ומשקלי 75 ) , איבר מיני דק מאוד מסובב ועקום , בנוסף אשכיי קטנים מאוד , ראיתי 2 אורולוגים שאמרו שהכל תקין אבל קיבלתי הרגשה שהם סתם פקידים או עם אינטרס לא לאבחן את בעייתי . לדעתי יש לי תסמונת קליינפלטר , אני הגעתי לכך מהסיבות הנ"ל: גופי חלק מאוד- חזה, בית שחי, פנים ובכלל, ודמוי גיטרה-נשי ( ירכיים שמנות ומתניים בולטות עם אגן צר ) , קראתי על עוד תסמינים כגון בעיות קליטת שפות שאני לוקה בה ועוד מספר דברים שמצאתי התאמה איתם . האם יש דרך לקבל הורמון גברי ולהפוך שעיר יותר, גברי יותר ? קראתי שבעלי התסמונת הם עקרים ורציתי לדעת איך אני מקבל אישור מהרופא משפחה לבדיקת עקרות - הד"ר לא רוצה לתת לי , אני חייב טיפול פסיכולוגיי- אורולוגי- סקסולוגי או מה שביניהם ואני כבול בתלאות הביורוקרטיה והבושה העצמית , מה לעשות? יש קצה של פתרון באופק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מפותח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מפותח - תגובה

ד''ר יוסף שמואלי
    06/01/2011

שלום לך, ניתן בקלות לאבחן קליינפלטר על ידי בדיקה גנטית פשוטה

בברכה
    ד"ר יוסף שמואלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו