טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש לי בעייה מטרידה ומביכה ביותר. אני בת 28, לפני לידות, בריאה, בשנה האחרונה יש לי רטיבות וריח של שתן בתחתון שלפעמים עובר גם למכנסיים במידה ולא שמתי תחתונית. במהלך היום אני לא מרגישה שיש לי דליפת שתן, בשום מקרה (לא בצחוק, לא במאמץ). כמו כן, לא נוטה להתאפק זמן רב מדי , לכן אני לא מבינה מדוע הריח והרטיבות. אין לי שום כאבים, צריבות וכד' ולכן לא נראה לי שזו דלקת בדרכי השתן. חשוב לי לציין, שאני בחורה נקייה והדבר אינו נובע מחוסר הגיינה. אני מוטרדת מאוד מהבעייה, האם מדובר בדליפת שתן? האם יש קשר לעודף משקל?, אני בחורה שמנה. אודה לך באם תעזור לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד