מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עה נוספתאלכס19/01/2011
עברתי בדיקת אולטראסאונד לבדיקת כבד, אבל בה נמצאה אבן קטנה בכליה (0.3). אורולוג אומר שלא ניתן לטפל באבן כזו קטנה ומה שיש לעשות זה או לחכות עד שתגדל (ותגרום לכאבים) או לקחת תרופה במשך חודש שיכולה לעזור להוציא אותה בדרכי השתן (אבל יכולה גם לא לעזור בכלל). התרופה rowatinex והמינון 3 פעמים ביום במהלך חודש. השאלה האם זה נכון שאין שום טיפול חוץ מתרופה???
עד כמה התרופה יעילה?
הבעיה שאנו תציכים לעזוב את הארץ לכמה חודשים ואני לא רוצה שהכאבים יתפסו אותי מחוץ לבית כי גם לא ברור לי איך זה יתנהל מבחינת ביטול רפואי שיהיה לי שם.
אולי חשוב לציין שלפני כחמיש שנים עברתי גם טיפול באבנים בלכיות ולפני כשלוש שנים אף עברתי ניתוח לריסוק אבנים בכליות תחת הרדמה מלאה.
כנארה שאצלי זה משהו סדרתי. ניתן לי גם מיכל לאיסוף שתן במהלך 24 שעות על מנת לנסות ולמצוא סיבות להיווצרות הכליות.
תודה מראש על דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבן בכליה
ד''ר נחום זילבר19/01/2011המלצות האורולוג נכונות. אתה צריך לעבור בירור מטבולי ואולי טיפול למניעת ייצור האבנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהר בה
אלכס20/01/2011תודה על התגובה.
מה זה בירור מטבולי וויך עוברים אותו?
על איזה טיפול למניעת ייצור האבנים אתה יכול להמליץ?
בינתיים קראתי שצמחר מרפא בשם "אלמוות הכסף" עוזר, אז קנתי אותו ואני מתכנן לשתות אותו (בחליטה).
תודה על התשבות מארש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)