עה נוספת

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• עה נוספת
    אלכס
    19/01/2011

עברתי בדיקת אולטראסאונד לבדיקת כבד, אבל בה נמצאה אבן קטנה בכליה (0.3). אורולוג אומר שלא ניתן לטפל באבן כזו קטנה ומה שיש לעשות זה או לחכות עד שתגדל (ותגרום לכאבים) או לקחת תרופה במשך חודש שיכולה לעזור להוציא אותה בדרכי השתן (אבל יכולה גם לא לעזור בכלל). התרופה rowatinex והמינון 3 פעמים ביום במהלך חודש. השאלה האם זה נכון שאין שום טיפול חוץ מתרופה???
    עד כמה התרופה יעילה?
    הבעיה שאנו תציכים לעזוב את הארץ לכמה חודשים ואני לא רוצה שהכאבים יתפסו אותי מחוץ לבית כי גם לא ברור לי איך זה יתנהל מבחינת ביטול רפואי שיהיה לי שם.
    אולי חשוב לציין שלפני כחמיש שנים עברתי גם טיפול באבנים בלכיות ולפני כשלוש שנים אף עברתי ניתוח לריסוק אבנים בכליות תחת הרדמה מלאה.
    כנארה שאצלי זה משהו סדרתי. ניתן לי גם מיכל לאיסוף שתן במהלך 24 שעות על מנת לנסות ולמצוא סיבות להיווצרות הכליות.
    תודה מראש על דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עה נוספת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבן בכליה

ד''ר נחום זילבר
    19/01/2011

המלצות האורולוג נכונות. אתה צריך לעבור בירור מטבולי ואולי טיפול למניעת ייצור האבנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודהר בה

אלכס
    20/01/2011

תודה על התגובה.
    מה זה בירור מטבולי וויך עוברים אותו?
    על איזה טיפול למניעת ייצור האבנים אתה יכול להמליץ?

בינתיים קראתי שצמחר מרפא בשם "אלמוות הכסף" עוזר, אז קנתי אותו ואני מתכנן לשתות אותו (בחליטה).

תודה על התשבות מארש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו