מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה , וריקוצלהאנונימי28/01/2011
שלום , אני בן 28 וגר בחו"ל , במדינה מתפתחת שאני לא כל כך סומך על הרפואה שם . לפני חודש סבלתי מכלמידיה שטופלה באנטיביוטיקה , בדיקת שתן אחרונה יצאה תקינה , בגלל כאב חזק באשכים הופניתי לאולטראסאונד ושם גילו וריקוצלה , לפי מה שקראתי בפורומים באינטרנט וריקוצלה לא מתאפיין בכאבים חזקים . בבדיקת אולטראסאונד רואים 3 כתמים קטנים לבנים , לא יודע מה זה אבל הרופא טוען שזה משהו תקין של 3 אנשים מתוך 5 יש את זה , אשמח לדעת מה זה , אמר שרק אם זה שחור זה לא תקין , ואת הוריקוצלה רואים בתור שתי כתמים לבנים יחסית גדולים בשתי האשכים רק בזמן מאמץ (שהרופא ביקש ממני לעשות כאילו שאני עושה פיפי) אכן צד שמאל גדול יותר אבל נראה בבירור גם בצד ימין . האורולוג נתן לי טיפול בכדוריםdoxium 500 . רציתי לדעת אם האבחון מראה על וריקוצלה (שכן הבנתי שלפני כמה שנים בכלל לא ידעו שקיים בצד ימין ואצלי רואים בבירור) האם הטיפול התרופתי יכול למנוע את הבעיה , או שהפתרון היחידי זה ניתוח ? והאם יכול להיות שהכאב נובע מבעיה אחרת ? איזה עוד בדיקות מומלץ לי לעבור ? אני גם רוצה לציין שלפני הכלמידיה לא היתה לי שום בעיה ושום כאבים באזור
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה , וריקוצלה - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011נמרא לי שהרופא מתייחס יותר לדלקת האשכים ולכן אתה מקבל אנטיביוטיקה. כאבי וריקוצלה הם בדרך כלל במפשעה בזמן מאמץ ולא נמצראה לי שיש לך בעיה עם זה כעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)