עזרה , וריקוצלה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• עזרה , וריקוצלה
    אנונימי
    28/01/2011

שלום , אני בן 28 וגר בחו"ל , במדינה מתפתחת שאני לא כל כך סומך על הרפואה שם . לפני חודש סבלתי מכלמידיה שטופלה באנטיביוטיקה , בדיקת שתן אחרונה יצאה תקינה , בגלל כאב חזק באשכים הופניתי לאולטראסאונד ושם גילו וריקוצלה , לפי מה שקראתי בפורומים באינטרנט וריקוצלה לא מתאפיין בכאבים חזקים . בבדיקת אולטראסאונד רואים 3 כתמים קטנים לבנים , לא יודע מה זה אבל הרופא טוען שזה משהו תקין של 3 אנשים מתוך 5 יש את זה , אשמח לדעת מה זה , אמר שרק אם זה שחור זה לא תקין , ואת הוריקוצלה רואים בתור שתי כתמים לבנים יחסית גדולים בשתי האשכים רק בזמן מאמץ (שהרופא ביקש ממני לעשות כאילו שאני עושה פיפי) אכן צד שמאל גדול יותר אבל נראה בבירור גם בצד ימין . האורולוג נתן לי טיפול בכדוריםdoxium 500 . רציתי לדעת אם האבחון מראה על וריקוצלה (שכן הבנתי שלפני כמה שנים בכלל לא ידעו שקיים בצד ימין ואצלי רואים בבירור) האם הטיפול התרופתי יכול למנוע את הבעיה , או שהפתרון היחידי זה ניתוח ? והאם יכול להיות שהכאב נובע מבעיה אחרת ? איזה עוד בדיקות מומלץ לי לעבור ? אני גם רוצה לציין שלפני הכלמידיה לא היתה לי שום בעיה ושום כאבים באזור
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה , וריקוצלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה , וריקוצלה - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    04/02/2011

נמרא לי שהרופא מתייחס יותר לדלקת האשכים ולכן אתה מקבל אנטיביוטיקה. כאבי וריקוצלה הם בדרך כלל במפשעה בזמן מאמץ ולא נמצראה לי שיש לך בעיה עם זה כעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו