מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וריקוצלה,אור31/01/2011
שלום, אני בן 26
לאחר כבאים מושכים שחשתי בחודש האחרון, יחד עם נפיחות באשך השמאלי ניגשתי לבצע us אשכים ובמפשעה לאחר שגם פגשתי אורולוג. תחילה היה חשש לבקע והתרחבות וורידים באשכים. בדיקת us העלתה כי יש הסתיידויות רבות של הטוניקב אלבוגינאה בשני האשכים ו נמצאו מספר מיקרוקלציפיקאציות באשך השמאלי, נמצאה וריקוצלה שמאלית קטנה ללא ריפלוקס עם ורידים עד 4 מ"מ בקוטר מקסימאלי.
האורולוג לאחר הUS אמר כי הוריקוצלה לא כזה נוראה כמו שחשב ולכן אין צורך לדעתו לבצע ניתוח אבל בכל זאת מצא שיש חשש להצטברות סידן באשכים וירידה בפוריות נתון שנורא מלחיץ אותי.
הייתי רוצה לדעת מה הסיכון, האם יש וודאות קרובה לודאי שאני סובל מאי פוריות מוחלטת, מה עליי לעשות, האם בכל זאת ללחוץ ולעשות ניתוח להתרת הוריקוצלה.
אנא החזרו לי תשובה בהקדם. כמו כן, מאז הבדיקות שנעשו שבוע שעבר אין כל נפיחות ואין כל כאבים באיזור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וריקוצלה, - תגובה
ד''ר נחום זילבר04/02/2011בדיקת הפוריות הטובה ביותר זו בדיקת הזרע. בצע אותה ותהיה יותר שקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)