מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תעלומהשמעון אזולאי01/02/2011
דוקטור נכבד,
שלום רב!
פונה אני אליך בייאושי כי רב הוא.
לפני כשנה וחצי קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם מי שהיתה אז בת זוגי.
כעבור זמן לא רב(שבועיים לערך)החלו להופיע אצל שנינו במקביל תסמינים-כאבים ,צריבות,
אצלי גם כאבים באשכים וצריבה בזמן שפיכה.
סימן נוסף אצלי הוא שפיכה חלשה ומועטת מהרגיל.
מאז המצב הוא כמתואר,עם תנודות של התגברות והיחלשות של הסימפטומים.
הן היא והן אני נבדקנו מאז עשרות פעמים למחלות מין מדבקות ושאר מרעין בישין וכל הבדיקות חזרו שליליות.
אין שום סימנים חיצוניים.
ביקרתי אצל אורולוגים שונים אך אף אחד לא מצליח לרדת לשורש העניין.
נשלחתי לכל מיני בדיקות כולל בדיקת זרע ואולטרה סאונד אשכים,כליות ודרכי שתן.
הכל חזר תקין.
יש לך איזה רעיון.
יש עוד אפשרות למשהו מעין זה שיכול היה לתקוף את שנינו בו זמנית מלבד מחלת מין מדבקת?
הדבר היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא שבאותו זמן טיילנו בקנדה ושתינו שנינו ממימיו של אגם סמוך(לאחר שטיהרנו אותם),זה יכול להיות קשור איכשהו?
(אני מניח שזה רעיון הזוי אך לא נותר לי כבר מה לחשוב)
אודה לך על תשובתך,
שמעון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד''ר נחום זילבר04/02/2011זה נשמע כמו דלקת טריכומונס אצל שניכם.
כדאי לקחת במקביל אנטיביוטיקה מתאימה.
פרט לכך אולי אתה צריך להיבדק בשאלה של פרוסטטיטיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן
שמעון אזולאי04/02/2011נבדקנו שנינו למחלות מין מדבקות(STD).
הגיוני שלא בדקו את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר זילבר. שאלה נוספת אם ניתן.
שמעון אזולאי04/02/2011שלום ד"ר נכבד!
קראתי קצת אודות אותה דלת טריכומונס אך לא הבנתי מהי הדרך בה ניתן לאבחנה אצל גברים.
למי עלי לפנות במסגרת שירותי הבריאות ואיזו בדיקה לבקש.
(שאפנה לאורולוג,או שמא לרופא המשפחה ואבקש בדיקה לטריכומונס?)
שוב תודה ושבת של שלום,
אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר נחום זילבר05/02/2011פנה לאורולוג הוא יבדוק יאבחן ויטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)