מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לתשובהיובל13/02/2011
שלום שמי יובל בן26 לפני כשנה התחתנתי והיו לי בעיות זיקפה וחוסר בתשוקה ולפעמים לא הייתה זיקפה בכלל .לאחר בדיקות דם שהרופא משפחה שלח אותי לעשות הוא אמר לי שיכול להיות שיש לי דלקת בפרוסטטה (למרות שתרבית השתן ובדיקות הדם יצאו תקינות חוץ מבדיקהPSA שיצאה 1.46 ולאחר 5 חודשים 1.5) למרות שהערך תקין הוא מוגבר לגילי .נשלחתי גם לעשות אולטרסאונד שיצא תקין הערמונית בגודל 21 סמ .בסופו של דבר לקחתי אנטביוטיקה ל10 ימים לא עזר לי במיוחד לאחר חודשיים הלכתי לאורולוג מומחה שאמר לי שהוא לא מבין למה הרופא משפחה שלח אותי לבדיקה של PSA הוא אמר שהיא לא אומרת כלום בגיל שלי ...לאחר חודש הלכתי לעוד אורולוג שנתן לי משחה בשם טסטוסטרון למרוח פעם ביום ובנוסף שוב אנטביוטיקה ל10 ימים בקיצור אשמח שמוע מה אתה חושב האם זה דלקת או משהוא אחר ?מה שמפריע לי קיום זה בעית הזיקפה ....תודה מראש רציתי להוסיף שרמת shbg שלי היא 22.6 האם זה מסמל על בעיה מסויימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לתשובה - תגובה
ד''ר יוסף שמואלי13/02/2011שלום לך, עליך לעבור בירור מקיף יותר עקב גילך הצעיר, מחלות רקע ? , על מנת לקבוע אם ההפרעה הינה על רקע גופני או פסיכולוגי
בהצלחה
ד"ר יוסף שמואלי
מומחה לכירורגיה אורולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)