מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זרע מוזרשילו14/02/2011
שלום רב.
אני בן 20. זה התחיל בערך לפני 5 שנים, שהזרע שאני שופך הוא שקוף עד לבן עם גושים קטנים בצבע צהבהב. זה בא והולך בין שפיכה לשפיכה, הופך להיות לבן וסמיך, ואז שוב צהבהב ויותר דליל. ייתכן כי קשור בתדירות האוננות. כאשר הזרע מתייבש על רקע לבן הגוון שלו צהוב. כאשר אני מאונן זמן רב ומגיע לסף גמירה פעמים רבות, כאשר אני גומר הזרע שיוצא (בזרמים חזקים) הוא מאוד מימי ושקוף, כאילו מהול במים. בנוסף אחרי כל גמירה אם איני שוטף את איזור איבר המין מיד עם סבון ביסודיות, נשאר עליו ריח די חזק של שתן (מזכיר ריח של דג) לכמה ימים גם אם אני מתקלח כמה פעמים ושוטף ביסודיות זמן מסויים אחרי השפיכה.
בנוסף לעתים לא רחוקות יש לי הרגשה לא נעימה (לא כאב) באשך ימין ובסביבתו, וכמו כן לפעמים כאשר אני ממשש זה מרגיש כאילו הוא נמצא שמאלית מידי וכי הוא מסובב 0 עד 90 מעלות (נע בין מצב אופקי למצב אנכי).
לעתים רחוקות יש לי כאבים חלשים עד חזקים בבטן התחתונה (באיזור מעל איבר המין) לאחר מתן שתן ובמיוחד לאחר מתן שתן תחת מים חמים (במקלחת).
מאוד מודה מראש על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע מוזר - תגובה
ד''ר אורי גור16/02/2011לא נשמע שיש בעיה .
הממצאים בזרע אינם חריגים.
אם שאר ההפרעות מציקות- פנה לבדיקת רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)