זרע מוזר

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• זרע מוזר
    שילו
    14/02/2011

שלום רב.
    אני בן 20. זה התחיל בערך לפני 5 שנים, שהזרע שאני שופך הוא שקוף עד לבן עם גושים קטנים בצבע צהבהב. זה בא והולך בין שפיכה לשפיכה, הופך להיות לבן וסמיך, ואז שוב צהבהב ויותר דליל. ייתכן כי קשור בתדירות האוננות. כאשר הזרע מתייבש על רקע לבן הגוון שלו צהוב. כאשר אני מאונן זמן רב ומגיע לסף גמירה פעמים רבות, כאשר אני גומר הזרע שיוצא (בזרמים חזקים) הוא מאוד מימי ושקוף, כאילו מהול במים. בנוסף אחרי כל גמירה אם איני שוטף את איזור איבר המין מיד עם סבון ביסודיות, נשאר עליו ריח די חזק של שתן (מזכיר ריח של דג) לכמה ימים גם אם אני מתקלח כמה פעמים ושוטף ביסודיות זמן מסויים אחרי השפיכה.
    בנוסף לעתים לא רחוקות יש לי הרגשה לא נעימה (לא כאב) באשך ימין ובסביבתו, וכמו כן לפעמים כאשר אני ממשש זה מרגיש כאילו הוא נמצא שמאלית מידי וכי הוא מסובב 0 עד 90 מעלות (נע בין מצב אופקי למצב אנכי).
    לעתים רחוקות יש לי כאבים חלשים עד חזקים בבטן התחתונה (באיזור מעל איבר המין) לאחר מתן שתן ובמיוחד לאחר מתן שתן תחת מים חמים (במקלחת).

מאוד מודה מראש על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרע מוזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרע מוזר - תגובה

ד''ר אורי גור
    16/02/2011

לא נשמע שיש בעיה .
    הממצאים בזרע אינם חריגים.
    אם שאר ההפרעות מציקות- פנה לבדיקת רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו