מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערמונית מוגדלת מאודמשה15/02/2011
סובל מערמונית מוגדלת מאוד ולפני מספר ימים אף חויתי עצירות שתן.טרם עברתי בדיקת פי.אס.אי אך להערכת הבודקים עד כה כנראה שהערמונית שפירה.מטופל בכדורי פרומניקס 0.4 ואבודרט 0.5 מאז העצירות.לפני כן טופלתי בכדורים אחרים שגם הם די עזרו עד למקרה האחרון.כרגע המצב יחסית סביר.הומלצתי לניתוח אך אני בחשש מפגיעה בזיקפה.היש המלצות כלשהן בנושא.אני בן 61,בריא בכל השאר ומתפקד מינית מלא לשביעות רצון הממונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערמונית מוגדלת מאוד - תגובה
ד''ר אורי גור16/02/2011ניתוח להגדלה שפירה לרוב אינו משפיע על הזקפה, כך שאם דרוש- אל תחשוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' גור תודה
משה16/02/2011למיטב(המיעוט)ידיעתי יש הסתברות סטטיסטית של כ30 %של פגיעה ,בעת הניתוח, בעצבי הזיקפה וזה המקור לחששותי.האם כוונתך שבניתוח לערמונית שפירה הסיכון הזה אינו רלוונטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' גור תודה - תגובה
ד''ר אורי גור16/02/2011סיכוי גבוה לפגיעה בעצבים קים בניתוח לכריתה של ערמונית עקב סרטן הערמונית.
לעומת זאת, בניתוחים להגדלה שפירה סיכון זה מינימלי - ולמעשה אינו רלוונטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב תודה לדר' גור
משה17/02/2011גרמת לי להקלה רבה.אני הולך על זה ומקוה שגם בעתיד אמשיך לברך אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)