יש לי דם בשתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• יש לי דם בשתן
    דבורה וייס
    17/12/2007

אני עושה הרבה שתן בלילה יותר מימה שצריך בקושי אני ישנה עכשיו גילו לי דם בשתן העם זה מסוכן מדי לילה יש לי חום בבוקר איין לי אני חולת סכרת אבל זה לא מצדיק כל חצי שעה לצאת פיפי בלילה מה אלי לעשות המוגלובין של 9 נמוח מאוד הרופאשלך אותי למיון לא בא לי ללכת לשם לבית חולים כרמל שם אדם הוא אפס לא אדם אני הולכת עם הליכון גם אלמנה שברתי את האגן הירך לפני שמונה חודשים קשה לי ללכת רק בגלל היחס לא בא ללכת לבית חולים מה דעתך מה לעשות העם יאשפזו אותי או זתם אז אני מעדיפה לסבול בבית כאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי דם בשתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בשתן

ד''ר נחום זילבר
    19/12/2007

גב' וייס היקרה, אל תזניחי את מצבך. פני לרופא המשפחה שיודע לטפל גם בבעיית סכרת וגם שיש דם בשתן. יתכן, ויש דלקת בשתן. הרופא יתן לך טיפול מתאים מבלי שיהיה צורך לשלוח אותך לחדר מיון. במידה ואינך מצליחה ליצור קשר עם הרופא פני לאחות במרפאה שאליה את שייכת ולאחר ביקור בביתך היא תדאג לכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו