מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות זיקפה-זרעשי17/12/2007
שלום רב ..
אני סובל מבעיות זיקפה ושפיכה מוקדמת...
עברתי סדרה של בדיקות והתגלה שיש לי בעיה בזרע....(הבעיה שיש לי ורדים מורחבים)
באשכים האם אתה יוכל להציע לי פתרון לבעיה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי
ד''ר נחום זילבר19/12/2007אין קשר בין בעיה בזרע לבין בעית הזקפה. לשפיכה יש גורמים שונים שאינם קשורים בטיב הזרע. פנה לרופא אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית זרע
שי20/12/2007שלום רב
אני סובל מורדים מורחבים באשך שמאל דרגה 2-3
ומבעית זיקפה ,שפיכה מוקדמת,מבדיקות שעשיתי יתגלה שהזרע אינו באיכות טובה האם הבעיה זו גורמת לכך שאישתי אינה יכולה להיכנס להריון .ראוי לציין שאישתי עברה את כל הבדיקות ואצלה הכול תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
ד''ר נחום זילבר22/12/2007יתכן, שהוריקוצלה ממנה אתה סובל גורם לבעיה באיכות הזרע ועל כן יש בעיות בכניסה להריון. אותה בעיה (הורידים המורחבים) אינה גורמת להפרעות זקפה או שפיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעית זרע
שי23/12/2007בהמשך לשאלות שלי האם ורקוצילה דגרה 2-3 באשך שמאל בלבד יכולה לגרום לכך שאין אפשרות שאישתי תכניס להריון מה אתה יוכל להציע לי על מנת לטפל בבעיה....ראוי לציין שיש לנו ילד 1 בגיל 4 וחצי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
ד''ר נחום זילבר25/12/2007בדרך כלל הפיתרון לבעיית וריקוצלה גדול שגורם לבעיות בפיריון הוא ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית זרע
שי25/12/2007בוקר טוב
תשובתך האחרונה לא כל כך ברורה לי
האם וירקוצלה באשך אחד יכולה לגרום לבעיית פוריות ,ואם דרגה 2-3 זה נחשב לדרגה גבוה
מהו זמן ההחלמה מניתוח כזה והיכן ממולץ לעבור אותו....???.לפי דעתך אני צריך לעבור את הניתוח על מנת שאישתי תכניס להריון????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
ד''ר נחום זילבר27/12/2007שתי התשובות הקודמות שלי אליך עונות על השאלה. אבל אוסיף ואסביר; וריקוצלה יכול לגרום לבעיות בפוריות. מומלץ לעשות ניתוח שההחלמה ממנו מהירה יחסית. ניתוח זה מתבצע בכל מחלק אורולוגית בכל בית חולים. ואכן- נכון, רצוי לעבור ניתוח כדי שאישתך תוכל להיכנס להיריון.
שי30/12/2007תודה רבה
על היעוץ כמה זמן החלמה לאחר ביצוע הניתוח
ביצוע הניתוח מתבצע לפי הרדמה מקומית או כללית ,מתי יהיה אפשר לחזור לעבודה,.לקיים יחסים
לאחר הניתוח
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
ד''ר נחום זילבר01/01/2008פרטים מדוייקים והנחיות ברורות לאחר הניתוח תקבל מהמנתח. בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)