קליינפלטר

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• קליינפלטר
    רונן
    26/02/2011

אני בן 25 ואובחנתי בתסמונת בגיל 17 במבדקים לגיוס לצהל. כבר שנים שאני לא מרוצה מה"תפוקה" שלי, ניסיתי משחות אלחוש, כדורי גברא, ולאחרונה גם ויאגרה במרשם רופא, אך כל אלה לא עוזרים ועדיין יש לי שפיכה מהירה, לא יודע מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליינפלטר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לציין

רונן
    26/02/2011

יש לציין מספר דברים: בגדול די הולך לי עם בחורות, אך כשמגיעים לאקט המיני אני מפשל בגדול, וזה מגיע למצב שאני יודע שיש לי אופציה עם בחורה מסויימת אך אני נמנע מכך, שכן היא מכירה את חבריי, ואני לא רוצה שזה יצא החוצה, ובפרט מה שהיא תחשוב עלי.
    אני סטודנט כרגע עם מערכת עמוסה ביותר ואני גר באיזור הצפוני ביותר בארץ , מה גם שהמצב הכספי שלי לא מזהיר, כל אלו בעיות שממש לא עוזרות לי להתמודד עם המצב, באמת שאין לי כיוון מה לעשות ולמי לפנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה

ד''ר נחום זילבר
    01/03/2011

ויאגרה והאחרות לא עוזר במקרים של שפיכה מוקדמת. צריך טיפול מסודר לאחר בירור ואיבחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו