מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שטף דםאלי26/02/2011
שלום,
אני בן 27 ויש לי כבר מספר שנים מה שנראה כמו שטף דם קבוע בבסיס הפין שגולש במעט לחלק העליון של שק האשכים. אני לא יכול לנקוב באירוע מיני ספציפי(יחסי מין או אוננות) שכנראה גרמו לשטף הדם הזה, אני כן יוכל לומר שזה לא תמיד היה לי. וכנראה זה נגרם לי מאירוע מיני כלשהו שלא לווה בכאבים. אני לא חווה בעיות בזקפה או משהו מהסוג הזה. אך אני מעוניין לדעת האם: א. זהו שבר בפין, והוא מצריך טיפול למרות שלא היו לי כאבים לעולם או בעיות בתפקוד המיני. ב. האם שטף דם/שבר בפין, במיקום הזה שציינתי יכולים לגרום לעקרות, או אי פיריון, ועליי להיבדק בהתאם. תודה. אשמח לקבל ייעוץ מכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם - תגובה
ד''ר אורי גור02/03/2011לא סביר שטף דם כמה שנים
לא מתאים לשבר
לא דורש טיפול
לא גורם עקרות או אי פיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שטף דם
אלי17/04/2011שלום ד"ר גור,
ראשית כל תודה על תשובתך, שנית, אז כיצד ניתן להסביר את מה שיש לי בבסיס הפין(אני לא יכול לחשוב על דרך אחרת לתאר לך את זה חוץ משטף דם). אני מבין שזה לא סביר ששטף דם יכול להישאר מספר שנים. אך מה יכול להסביר את התופעה הזו של צלקת אדומה סגולה בבסיס הפין כבר מספר שנים? אני יודע שהשלב הבא הוא ללכת לאורולוג, אך זה לעולם לא הפריע לי מאז שהבחנתי בתופעה. בגלל זה אני מתייעץ עמך בפורום. תודה. אשמח להתייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)