מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תסכול רב, מתן טסטוסטרון חיצוניאסף09/03/2011
שלום רב.
אני ספורטאי מתחרה לשעבר. בריא ללא כל מחלות. לאחר שימוש ממושך ולא נכון בסטרואידים אנאבוליים הגוף שלי חווה Shutdown רציני ולמעשה, אין ביכולתו לחזור ולייצר טסטוסטרון ברמה נורמלית באופן טבעי. גם לאחר שנתיים של הפסקה טוטאלית, הרמה שלי היתה מאד מאד נמוכה, ומתחת למינימום הנקוב בבדיקה (הערך היה 5.3 בבדיקה האחרונה).
מיותר לציין שההרגשה שלי היתה פשוט זוועה שלא ניתנת לתיאור, מי שלא חווה את זה על בשרו לא באמת מבין כמה נורא זה מרגיש.
הלכתי לאורולוג שנחרד מהבדיקות שלי ונתן לי ג'ל לשימוש יומיומי. מלבד העובדה שזה היה לא נוח בעליל ומציק, התוצאות בבדיקה שבאה לאחר מכן לא שכנעו. רק כאשר עברתי לזריקות של טסטווירון דיפו (250MG כל שבועיים) לאחר כחודשיים הרגשתי מצויין. החשק המיני חזר, החיוניות חזרה וכמובן הפסקתי להרגיש כמו זומבי.
לצערי הרב האורולוג החליט לאחר הבדיקה האחרונה שתוצאותיה היו טובות, שאין צורך להמשיך בטיפול... לטענתו הגוף שלי אמור להחזיק את הרמה שהושגה מהזריקות בכוחות עצמו, ולחזור לייצר טסטוסטרון לבד. הסברתי לרופא שהוא טועה, ושהרמות שלי יחזרו להיות ברצפה, ושאם יש לגוף שלי סיכוי לחזור ולייצר רמה נורמלית בכוחות עצמו, זה תהליך ארוך ומייגע, שאין שום סיכוי שאני מתכוון לעבור שוב מבחינת ההרגשה שלי, ניסיתי להסביר לו שטיפול משלים בטסטוסטרון הוא לכל החיים, אבל הוא פשוט סרב לשמוע אותי. אינני יודע מה לעשות, אני מתוסכל וחושש משום שאני יודע שברגע שאני מפסיק את הטיפול, זמן קצר לאחר מכן אני חוזר לנקודת ההתחלה....בבקשה, אם מישהו יוכל לתת לי תשובה מפורטת אני אשמח. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסכול רב, מתן טסטוסטרון חיצוני - תגובה
ד''ר נחום זילבר11/03/2011המצב שתיארת מוכר לי ממטופלים שסיפורם דומה לשלך. יש מקום לטיפול בזריקות nebido שהוא ארוך טווח ולהיות במעקב קבוע של בדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)