טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שמי דוד בן 76 חולה כרוני וקשה לפני כ10 שנים עשיתי ניתוח לב פתוח יש לי בקעים מפשעות בשני הצדדים הרופא קרדיולוג לא מרשה לי לבצע ניתוח שבר עקב בעיות הלב שהוא חלש LVEF32 נבדק ע"י אקו לב עקב הסכנה המוגברת . ככה שאני חי עם שני בקעים שקשה לי מאוד איתם שלשום ביצעתי US אשכים ולהלן התוצאות הודגם נוזל מסביב לאשך בכמות בינונית צלול עם אבן קטנה בשק האשכים בגודל של 0.67 ס"מ אני נורא מודאג עקב המצב החדש (אבן באשך שמאל) מה ניתן לעשות עם האבחנה הזו?האם זה מסוכן ?האם האבן אבן גודלת ומה עלי לעשות בנושא ?
בתודה מראש דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד