טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום קוראים לי בן !אני בן 15 ולפני שאני מתחיל לדבר על סיטואצייה שקרתה לי השבוע.. אני יסביר לך קודם על הזיקפה שאני רוצה לדעת עם זה נורמלי כאילו הזין שלי עולה לכיוון למעלה כאילו לכייון הטבור כמו צורת בננה תאמת זה אף פעם לא הפריע לי כי זה לא ניראה לי חריג או משהו וזה אף פעם לא הפריע לי במין אוראלי השאלה שלי עם זה אמור להפריע במין ואגינאלי כי השבוע הייתי עםם מישהי והזין שלי כאילו לא ניכנס כאילו היה לה משהו בכוס שלא נתן לי להיכנס השאלה שלי העם זה הבעיה שלי או שיכול להיות שהיא הייתה יבשה !...וגם עם אתה יכול בבקשה תענה לי לגבי צורת הזקפה שלי ומה החסרונות של זה עם יש!....תשלח לי תתשובה שלך לאיימל שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד