מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים וגירוי בפיןיעקב23/12/2007
ד"ר שלום,
אני בחור בן 29, וסובל מזה כחודשיים מבעיה בפין הבאה לידי ביטוי בצורה של מדי פעם כאבים קלים, מדי פעם גירוד בחלק העליון ( הקרוב לגוף ) ובדרך כלל על ידי דקירות, הרגשה שכאילו מישהו דוקר אותי עם סיכה באיזור הפין. למען האמת גם לפני החודשיים האלה, קרה לי שמדי פעם, אולי פעם ביומיים, כשהייתי יושב, הייתי מרגיש דקירה קלה וזה היה עובר, חוץ מזה כלום, בחודשיים האחרונים, זה מגיע יותר, קצת חזק יותר ועם קצת כאב מדי פעם, ואפילו צריבה בשתן פעמיים או שלוש בכל תקופה זו.
מבחינה חיצונית אין סימנים מיוחדים ( יש לי וריד מאוד בולט עוד מילדות, שנראה לי שגדל מעט לאחרונה ). פעמיים יצא לי לראות בערב, ממש לפני השינה ( אחרי יום שלם שהלכתי עם מכנס יותר צמוד, אם יש קשר בכלל ) בקצה הפין, בחלק העליון הבולט לעין, מאין כתמים אדומים, כמו איזו פטרייה, או שפשוף, זה עבר לבד, פעם אחת תוך 5 דקות, בפעם השנייה הלכתי לישון וזה עבר עד הבוקר. אין לי הפרשות מיוחדות, לפחות לא שמתי לב לכאלה.
הלכתי לרופא המשפחה, הוא שלח אותי לבדיקות שתן ותרבית, הכל יצא תקין. משם המשכתי לרופא מומחה ברפואת עור ומין שבדק אותי ואמר, ואני מצטט: "אתה יכול להיות רגוע, אין לך שום מחלת מין" ( מה שהגיוני, כי הפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין היתה בסוף מאי-תחילת יוני, ובימים הראשונים לאחר מכן לא היה לי כלום ). מכאן המשכתי לאורולוג ששלח אותי לאולטרה סאונד, שם אמרו לי שהכל בסדר, חוץ מזה שיש לי בליטה קלה בכלייה הימנית, ושאולי זה בכלל בגלל כמות מים גדולה ששתיתי בשביל הבדיקה, ואולי לא. גם מבחינת התרוקנות, הייתי מלא ב - 300 סמ"ק בערך ואחרי התרוקנות נשאר 100 סמ"ק בערך.
רופא המין שראיתי גם אמר לי , בעקבות שאלתי ( מישהו הפחיד אותי באינטרנט ), שהסימפטום שלי לא מתאר חלילה HIV. מכיוון שקיימתי יחסים לא מוגנים רק פעם אחת בחיי,, עם חברתי הקבועה עד היום, מכיוון שהיא לא חושבת, או יודעת שיש לה משהו, מכיוון שלא היתה לי שפעת עם חום שבוע לאחר קיום היחסים עימה ( בכלל לא היה חום שנים ), ומכיוון שקראתי מאמר שנכתב על ידי מומחה איידס שכותב שהסיכוי להידבק הוא לגברים 1:3000, אז אני כסטטיסטיקאי במקצועי מעריך שהסיכוי לכך אפסי, לאור כל העובדות הנ"ל ( חברתי היתה רק עם בחור אחד מאז עברה בדיקת איידס שיצאה שלילית כמובן, ואיתו היא היתה זמן ממושך ). פרט נוסף שאני יכול לתת הוא שחברתי היתה בבית חולים כתוצאה מבעיה בתוספתן לפני כשבועיים, ושם בדק אותה גניקולוג וגם לא ראה איזושהי מחלה או משהו בסגנון. היא לא סובלת משום כאב או שום דבר אחר בסגנון זה כמו אצלי.
האם יש קשר לזה שעליתי במשקל לאחרונה ושבגדי יותר צמודים ? חיכוך ?
גם האורולוג ( שעוד לא ראה את תוצאות האולטרה סאונד ), גם שני רופאי משפחה וגם רופא המין אמרו לי שלא צריך להתרגש מזה, ושאם כאב דומה היה לי ביד ולא בפין לא הייתי בא לרופא. מה שנכון, אבל זה בכל זאת מטריד אותי, כי זה מציק וכי זה האיזור הרגיש ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד נתון אחד קטן
יעקב23/12/2007כשאני אומר שזה נמשך חודשיים, ואף יותר, אין זה אומר שזה רצוף. כלומר, יכול להיות שבוע וחצי עם כאבים ודקירות, ואז שבועיים שקט, או שבוע שקט וחוזר חלילה.
זה לא כל הזמן.
ולצערי ככל שאני חושב על זה יותר, כואב יותר, כשאני עסוק, לא מרגיש את זה כמעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעקב
ד''ר נחום זילבר28/12/2007מצטער שתשובתי הקודמת לא נקלטה במערכת המחשבים.
אני מסכים עם הרופאים שכבר בדקו אותך. מבחינה אורולוגית-לא נראה שקיים ממצא. ממליץ שתהיה עסוק והרבה בסטטיסטיקה ויש סיכוי שהכאבים והדקירות יחלפו מעליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)