תחושת פולסים מתחת לאשכים-והתעלפות

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• תחושת פולסים מתחת לאשכים-והתעלפות
    יולי 26
    23/12/2007

שלום
    הסיפור קצת ארוך אך אנסה לקצר. לפני כ 10 שנים לקיתי בדלקת בדרכי השתן שטופלה ע"י אנטי'. מאז החלו לי בעיות בהטלת השתן(זרם חלש וכו'). הבעיה העיקרית היא אחרת: עקב לחץ שהפעלתי בזמן הטלת שתן, החלה להופיע בחילה וסחרחורות עד שיום אחד פשוט התעלפתי . ( או שמא מדובר באיבוד הכרה .? ). בכל אופן פניתי לרופא שהפנה לאורולוג ולאחר בדיקות רבות , שכמובן העלו גם ממצאים אחרים בחלקים אחרים בגוף, ( לדוגמא ,המנגיומות בכבד שהתגלו תוך כדי אולטרה סאונד )
    הרופאים שיערו שמדובר בתגובה ווזו וגלית. מאז ועד היום התופעה קרתה כ 20 פעם. התחתנתי ונולדו לי ילדים במשך כל 10 השנים הנ"ל. הבעייה העיקרית היא שלפני מס' ימים לאחר קיום יחסים, התחלתי להרגיש מין סוג של פולסים באזור שמתחת לאשכים, ( זרימה של דם ? זרע ? שתן ? ) ומיד אח"כ חולשה, ריפיון, איבוד הכרה, וכל זאת בשכיבה מוחלטת !!!. בין החולשה לאיבוד הכרה ( התעלפות ? ) הצלחתי להעיר את אשתי שמכירה כבר את העניין והיא הביאה לי מים עד שהתאוששתי . חזרנו לישון והנה לאחר זמן מה התופעה חזרה על עצמה. נאלצנו להזמין מד"א כדי להגיע לבי"ח ולנסות להבין יותר לעומק וקרוב לארוע- מה קורה ? לצערי הם לא ממש עזרו ובבוקר נשלחתי הביתה. השאלה העיקרית היא ,כמובן , האם התופעה מוכרת ? והאם ה"פולסים " הללו שמיד אחריהם אני נתקף בנ"ל הם הגיוניים ? מה לעשות ? לתשובתכם אודה מאוד!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יולי

ד''ר נחום זילבר
    27/12/2007

זוהי תגובה ואזו- ואגלית. האם התייעצת עם נוירולוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ואזו וואגלית - יולי 26

יולי 26
    30/12/2007

לד"ר זילבר שלום
    האם ייתכן כי תגובה ואזו וואגלית תתרחש עשרות פעמים ?. כמו כן בעבר נבדקתי ע"י נוירולוג שבדק אותי וגם שלח לבדיקת תיל - טסט . לא זכור לי שהתגלה משהו חד משמעי .( זה היה מזמן ). אציין גם שגילי הוא 43 והתופעה החלה לפני כ 6,7 שנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יולי 26

ד''ר נחום זילבר
    01/01/2008

נראה לי שהבעיה הינה נוירולוגית ואולי יש מקור המפריש חומרים מסוימים ואזואקטיביים הגורמים לכך. אני ממליץ שתפנה לנוירולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פולסים והתעלפות

יולי 26
    01/01/2008

כן , לפניי מס' שנים התייעצתי. אבל האם לעולם האורולוגיה אין לכך כל קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פולסים והתעלפות

ד''ר נחום זילבר
    02/01/2008

כפי הניראה לא. אלא אם כן ימצא ממצא כלשהו במערכת השתן שגורם לגירוי זה. לכן אני ממליץ בכל זאת לרופא נוירולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו