כאבים באשכים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים באשכים
    יונתן
    24/12/2007

שלום
    ביום שישי בצהריים קיבלתי מכה באשכים. המכה כאבה אבל לא במידה בלתי נסבלת. הכבאים המשיכו במהלך יום שישי ושבת. מדובר במין כאבים עמומים/תחושות לא נעימות בצד שמאל, שבאים במעין "גלים" והם מאוד מציקים. בשבת בערב הלכתי לחדר מיון, שם בדק אותי רופא כירורג שאמר שהוא לא מוצא דבר. בנוסף ביצעו לי אולטר-סאונד אשכים. באולטרא-סאונד לא נמצא דבר שקשור למכה אבל מצאו וריקוצלה בצד שמאל, והפנו אותו לאורולוג (אליו אני מקווה להגיע בקרוב)
    עד עכשיו הכאבים העמומים ממשיכים, והם ממש מתחילים לשגע אותי...
    הבנתי שוריקוצלה יכול לגרום לכאבים, אבל האם ייתכן שהכאבים נגרמים ממנו? הרי עד המכה לא היו לי מעולם כאבים באשכים?
    אני מאוד מודאג, שכן עושה רושם שהכאבים לא מפסיקים...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באשכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באשכים

יונתן
    25/12/2007

שכחתי לציין שאני בן 24, ובריא בד"כ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון....

יונתן
    27/12/2007

תודה ד"ר על התשובה.
    ביום רביעי ראיתי אורולוג, שאכן אמר כי אין לי שום פגיעה, וכי הכאבים צפויים לחלוף. ואכן, הכאבים באשכים פחתו אך אתמול בערב (כמה שעות לאחר שראיתי את האורולוג), התחילו כאבים מסוג אחר: תחושה קבועה וומטרידה מאוד של צורך קבוע להשתין (גם כאשר השלפוחית ריקה), ותחושת צריבה בקצה הפין (לא רק במתן שתן).
    ביצעתי בדיקת שתן במרפאת טר"מ, אך לא התגלה דבר (הבדיקה תקינה). נתנו לי סדורל (שעוזר אבל קצת) והמליצו לבצע אולטראסאונד של אזור דרכי השתן. האם לדעתך יכול להיות קשר בין האירועים? מה עוד אפשר לעשות?! הדבר ממש לא מאפשר לי לתפקד.
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יונתן

ד''ר נחום זילבר
    28/12/2007

גם אני מסכים עם האורולוג שאין בעיה אקוטית וקשה בדרכי השתן, פרט אולי לדלקת. השתדל לשתות יותר בתקופה הקרובה ואני מניח שהדברים יסתדרו מאליהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושת הצריבה נמשכת

יונתן
    31/12/2007

שלום ד"ר,
    מאז הודעתי הקודמת, תחושת הצריבה הפין עדיין נמשכ . הצריבה, מגיעה במעין "גלים", כאשר לעיתם היא נחלשת ולעיתים מתגברת. הדבר מאוד מפריע לי לתפקוד היומ-יומי. הסדורל הפסיק לעזור תוך זמן קצר מאוד, והפסקתי לקחת אותו.
    בבדיקת תרבית שתן לא נמצא דבר. האם זה הגיוני שהמכה שהתרחשה לפני 10 ימים גורמת לצריבה כזו? לציין כי לא קיימתי יחסי מין תקופה ארוכה מאוד, כך שלא נראה לי שיש סיכוי שמדובר במחלת מין. מה עוד עלול לגרום לתחושה כזו?
    תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יונתן

ד''ר נחום זילבר
    01/01/2008

צריבה בפין אינה קשורה למכה. סדורל יכול לעזור בכל זאת בנוסף לשתיה מרובה. אין מניעה לקיים יחסי מין. יתכן אף שההימנעות גם היא גורמת לצריבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת?

יונתן
    01/01/2008

תודה ד"ר.
    היום הייתי אצל רופא המשפחה שלי, שבבדיקה (אצבע דרך פי הטבעת) - בדק את הערמונית. לדבריו היא איננה מוגדלת אך היא רגישה למגע (אכן התחושה הייתה מאוד לא נעימה אך לא מדובר בכאב עז). הוא סבור שיש לי דלקת בערמונית ונתן לי אנטיביוטיקה לשבועיים. לציין כי אין לי כלל חום או סיפטומים אחרים מלבד תחושת הצריבה הנמשכת ומדי פעם תכיפות יתר להשתין (הצריבה היא ללא קשר למתן שתן). האם לדדעך זה יכולה להיות דלקת בערמונית?
    בנוגע להימנעות - זה לא נראה לי קשור כי מדובר בתחושות שלא היו לי אף פעם (למרות שהימנעויות היו...). מה גם שאינני נמנע מאוננות.
    שוב תודה על תשובותיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יונתן

ד''ר נחום זילבר
    02/01/2008

אכן כן, יתכן שיש דלקת בדרכי השתן התחתונות - ערמונית, שופכה וכד'. המשך בטיפול ושיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו