מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים ורגישות בבטן תחתונהיריב04/04/2011
שלום רב,
לפני כשלושה שבועות בעת מתן שתן חשתי כאב חד בבטן התחתונה בצד שמאל. מאז אני מרגיש כאבים בבטן התחתונה ותחושה של נפיחות בכל אזור הבטן התחתונה. הכאבים לא פוסקים והאזור רגיש מאוד. בעת מתן שתן אני מרגיש רגישות ומאמץ של אזור הבטן התחתונה.
עשו לי בדיקת שתן ותרבית שתן ושללו דלקת. בדיקות הדם היו תקינות ולא הצביעו על דלקת. אורולוג בדק אותי ואמר כי הוא לא חושב שהבעיה באיבר המין ואף עשיתי צילום אולטראסאונד בטני שלא העלה כל ממצאים.
כירורג בדק אותי בבית חולים ואמר כי הכול נראה לו תקין. היציאות שלי תקינות כך שלא נראה לי שמדובר בבעיית גסטרו.
אני סבור שמדובר בבעיה שקשורה במערכת השתן/ איבר המין כי כל אזור הבטן התחתונה מאוד רגיש כל הזמן וזה ממש מקשה על התקפוד היומיומי שלי.
אף רופא לא אבחן עד כה מה הבעיה. מה דעתך בנדון ואיזה כיוונים היית ממליץ לבדוק.
אציין כי הרופא המטפל אמר כי אם לא תהיה ברירה הוא ישלח אותי לסי.טי. השאלה אם לדעתך זה יגלה את מקור הבעיה בוודאות.
בינתיים הפנו אותי לרופא פנימאי. אציין כי בימים האחרונים הכאב התחיל להתרכז בצד שמאל של הבטן - מהם הכיוונים האפשריים? האם בדיקת ct תגלה בוודאות את הבעיה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ורגישות בבטן תחתונה - תגובה
ד''ר אורי גור04/04/2011אין אף בדיקה שיכולה לגלות בוודאות
ממה שתיארת הכאב לא בהכרח קשור בדרכי השתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)