אשך לא מפותח

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• אשך לא מפותח
    ישי
    06/04/2011

אני בן 17 בגיל מאוד צעיר (כמה חודשים) עברתי ניתוח לתיקון בקע והורדת אשך תמיר
    בשנים האחרונות ללא קשר לבעייה הזו עברתי בדיקות בהתפתחות הכללית - והרופא היה בודק אתת ההתפתחות של האשכים ולא הודיע על שום בעייה... אבל שמתי לב לפני הרבה זמן שיש הבדל משמעותי בגבהים של שניהם ולאחרונה שמתי לב שיש הבדל גדול בגודל שלהם האחד המפותח הרבה יותר גדול והורידים הרבה יותר מוארכים ולכן נתלה למטה והשני מאוד מאוד קטן ומאוד צמוד ללמעלה... גודל האיבר למרות הכל גדול מהממוצע ולכן אני לא חושב שיש לי בעיה של טסטסטורון...
    יש איזה טיפול או הזרקה או כל דבר שיכול לעזור לאשך הלא מפותח להתפתח יותר? (הוא מרגיש תקין ושום רופא שראיתי לא העיר עליו - לכן לא נראה לי שהוא לא מנוון)

תודה
    ישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשך לא מפותח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשך לא מפותח - תגובה

ד''ר אורי גור
    06/04/2011

לא ניתן לעזור להתפתחות
    אבל אם יש ורידים מורחבים (=וריקוצל) יש לפנות לבדיקת אורולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ישי
    07/04/2011

הורידים לא מורחבים - אלא פשוט ארוכים יותר... ז"א שהוא נתלה נמוך יותר
    ממה בעצם נגרמה ה-אי-התפתחות הדרסטית הזאת? והאם האשך מייצר זרע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד''ר אורי גור
    12/04/2011

יתכן תוצאה מהתניתוח , או מעצם העובדה שהאשך היה טמיר
    לא ניתן לבדוק אם מייצר זרע
    ניתן לבדוק את הייצור הכולל של שני האשכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

ישי
    14/04/2011

יש לזה עוד סיכוי להתפתח באופן כלשהו(להתחשב בעובדה שיש לי איחור בהתפתחות)? כדאי לפנות לאורולוג?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - דחוף!!!!!

ישי
    19/04/2011

אתה צודק! באשך השמאלי (הקטן יותתר) הורידים רחבים... פתאום הבנתי את זה ממש ממש מרגישים הבדלל באשך התקין לא מרגישים שום וריד ובקטן מרגישים ממש הרבה ורידים.... זה לא טוב... אני חושב שיש לי וריקוצלה... אבל איך לא גילו את זה עד עכשיו?!
    קראתי שזה עלול להשפיע על ההתפתחות ולא מנתחים כל עוד אין הבדל בגודל\באיכות הזרע... ויש הבדל... גדול...

אני ממש לחוץ כי אני מרגיש שכל שנייה ממש חשובה... אז כן יש לי פיגור בהתפתחות (אין עדיין שיעור גוף - או בקושי וגם בקושי זקן) יש לי עוד תקווה? במידה ואני עובר את הניתוח האשך יתפתח? למרות שאני בן 17~?

תודה רבה רבה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו