טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לאחרונה אני חש ירידה בחשק המיני ואני שם לב שכאילו האשכים רכים מדים וזה מקשה עליי לקבל חשק מיני וזיקפה אני ממש שם לב שכאילו "השק אשכים סתם תלוי" הם זו אימפוטנציה או שמא כל זה נובע מלחץ נפשי(אני לא יודע אם זה פשוט בכיוון ההפוך) כלומר האם הלחץ הנפשי שלי נובע מחשש לאימפוטנציה. בנוסף אני מרגיש הזעה כל הזמן גם בבוקר (וכמעט ואין לי זקפת בוקר) באזור המפשעה.. אשמח לתגובה מפורטת בנושא ומה עליי לעשות?? אשמח לשתף בפרטים נוספים אם צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פניתי להרבה רופאים בכל תחום הרבה אכן אומרים לי שכננראה זה מלחץ נפשי אבל שוב הכל התחיל אצלי כאשר התחלתי להרגיש ירידה בזיקפה ובחשק המיני.. יש סיכוי שחסר אצלי טוסטסטרון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד