זקפה חלשה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• זקפה חלשה
    דוד
    20/04/2011

שלום,

אני בן 24 ובמשך תקופה (החל באוגוסט) אני חווה הפרעות בזקפה. אני לא מצליח להגיע לזקפה מלאה כמעט לעולם (למען האמת בהתחלה זה היה כמעט לעולם אך היום זה כבר לעולם), אלא רק לכדי כ-80%, מה שלא מאפשר לי בדר"כ חדירה. בנוסף גם על ה-80% האלו אני מתקשה לשמור (בעיקר בעת ניסיון חדירה ואם אני מנסה לשים קונדום אין שום סיכוי להצליח). מיותר לציין שאין לי זקפה ספונטנית במהלך היום כבעבר וגם לא זקפת בוקר.

אני מתאמן בחדר כושר ורוקד מספר פעמים בשבוע, אני לא מעשן ולא עישנתי מעולם, לא השתמשתי בשום סוג של סמים מעולם, אני לא שתיין (קורה ששותה אלכוהול אבל לא צריכה גבוהה ולרוב לא יותר מפעם, אולי פעמיים בשבוע).

אני פשוט לא מצליח להבין מה קרה ואיך אני יכול לפתור את זה.

הלכתי לרופא שביצע לי בדיקות דם + לחץ דם, הכל היה תקין מלבד ברזל שהיה קצת מתחת לסקאלה אבל לא ברמה חריגה. המשכתי לאורולוג שרשם לי כדורי סיאליס שאכן עוזרים. אך אני לא רוצה להיות תלוי בכדורים (זה עולה כסף, זה דורש להחליט מתי לקחת אותם ולא להיות יותר ספונטני, דורש לחדש מרשם ובמקרה ולא אספיק לחדש מרשם לא אוכל לקיים יחסים) ואני מתגעגע לזקפה טבעית.

האם יש עוד מה לעשות? האם ייתכן שזו בעיה חולפת (זה כבר יותר מחצי שנה כך)?

תודה

(מצטער על כך שחזרתי על ההודעה - היא פשוט נדחקה למטה ואני ממש מודאג ושוקל את צעדיי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקפה חלשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקפה חלשה - תגובה

ד''ר אורי גור
    20/04/2011

תיתכן בעיה חולפת. פסיכולוגית?
    יש אפשרות לטיפול יומי קבוע בכדורים.
    פנה לרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חושב שזו בעיה פסיכולוגית

דוד
    20/04/2011

אני לא חושב שזו בעיה פסיכולוגית מכיוון שזה קורה גם כשאני מאונן ולא רק בעת קיום יחסים. ואני לא חושב שאמורה להיות לי חרדת ביצוע מעצמי.

מה גם שכאשר אני לוקח סיאליס, אין שום בעיה והבנתי שתרופות מהסוג הזה לא אמורות לעזור כאשר ישנה בעיה פסיכולוגית.

תוכל להגיד לי על איזה טיפול תרופתי מדובר על מנת שאוכל לקרוא על זה באינטרנט?
    האם זה טיפול יומיומי תקופתי, או לכל החיים?

תודה מראש על התגובה. זה מאוד עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו