מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופסיה ותחושת חום באשכיםחיים02/05/2011
שלום,
אני בן 25 ונוטל במשך 3 וחצי שבועות פרופסיה. בשבועיים הראשונים נטלתי רבע כדור כל יום ובשבוע וחצי האחרונים עברתי ליטול כדור שלם - פעם ביומיים.
כאשר נטלתי רבע כדור קרה לי פעמיים בערך שהחשתי תחושת חום באיזור האשכים, וכך גם אתמול, כאשר נטלתי כדור שלם החלתי להרגיש את אותה תחושה שממשיכה גם היום.
רציתי לדעת האם זו אחת מתופעות הלוואי של הכדור, והאם הדבר עלול להיות מסוכן לאור הבנתי השטחית שמסתכמת בכך שטמפ' גבוהה באיזור האשכים פוגמת באיכות הזרע.
רק אציין שלפני תחילת הטיפול ביצעתי בדיקת זרע שהייתה תקינה למעט תנועתיות נמוכה מעט מהתקן, ואני מתעתד (היה ואמשיך ליטול את התרופה) להיבדק באופן קבוע על מנת לבחון את מצב הזרע שלי.
ברשותכם שתי שאלות נוספות:
שאלה כללית היא האם בגדול ותיאורטית- ואני יודע שלא בוצעו מבחנים לנושא - נטילת כדור פעם ביומיים, או רבע כדור כל יום גם היא אפקטיבית בהורדת רמות ה-dht בדם, באופן שגם הוא יסייע בעצירת ההתקרחות?
שאלה נוספת היא האם מתן השתן המוגבר, שהוא ידוע כתופעת לוואי, אמור להתייצב מתישהו או שאין מה לעשות בנדון.
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה ותחושת חום באשכים - תגובה
ד''ר נחום זילבר08/05/2011יתכן ויש קשר. ב% מסוים יש גם פגיעה בתפקוד מיני.לגבי שאר השאלות פנה לרופא עור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)