פרופסיה ותחושת חום באשכים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פרופסיה ותחושת חום באשכים
    חיים
    02/05/2011

שלום,

אני בן 25 ונוטל במשך 3 וחצי שבועות פרופסיה. בשבועיים הראשונים נטלתי רבע כדור כל יום ובשבוע וחצי האחרונים עברתי ליטול כדור שלם - פעם ביומיים.

כאשר נטלתי רבע כדור קרה לי פעמיים בערך שהחשתי תחושת חום באיזור האשכים, וכך גם אתמול, כאשר נטלתי כדור שלם החלתי להרגיש את אותה תחושה שממשיכה גם היום.

רציתי לדעת האם זו אחת מתופעות הלוואי של הכדור, והאם הדבר עלול להיות מסוכן לאור הבנתי השטחית שמסתכמת בכך שטמפ' גבוהה באיזור האשכים פוגמת באיכות הזרע.

רק אציין שלפני תחילת הטיפול ביצעתי בדיקת זרע שהייתה תקינה למעט תנועתיות נמוכה מעט מהתקן, ואני מתעתד (היה ואמשיך ליטול את התרופה) להיבדק באופן קבוע על מנת לבחון את מצב הזרע שלי.

ברשותכם שתי שאלות נוספות:

שאלה כללית היא האם בגדול ותיאורטית- ואני יודע שלא בוצעו מבחנים לנושא - נטילת כדור פעם ביומיים, או רבע כדור כל יום גם היא אפקטיבית בהורדת רמות ה-dht בדם, באופן שגם הוא יסייע בעצירת ההתקרחות?

שאלה נוספת היא האם מתן השתן המוגבר, שהוא ידוע כתופעת לוואי, אמור להתייצב מתישהו או שאין מה לעשות בנדון.

רוב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופסיה ותחושת חום באשכים - תגובה

ד''ר נחום זילבר
    08/05/2011

יתכן ויש קשר. ב% מסוים יש גם פגיעה בתפקוד מיני.לגבי שאר השאלות פנה לרופא עור שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו