נוזל זרע גושי

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• נוזל זרע גושי
    יובל
    04/05/2011

שלום רב,
    כאשר אני פולט זרע אני מבחין בתוך נוזל הזרע בגושים צמיגיים (ממש כמו ג'לי) ומאורכים (כמו תולעים קטנות). התופעה התרחשה אצלי במשך תקופה ארוכה כאשר נטלתי פרופסיה ונפסקה מעט אחרי שסיימתי לנטול את התרופה. לאחרונה התופעה חזרה כחודשיים לאחר שהתחלתי להשתמש במינוקסי שגם היא תרופה נגד נשירת שיער אך הפעם לשימוש חיצוני.
    אני מניח שיש קשר בין הדברים ואשמח לדעת מדוע זה קורה והאם ניתן למנוע את התופעה ויחד עם זאת להמשיך את הטיפול בנשירת השיער.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזל זרע גושי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא רופא אבל זה נשמע תקין

חיים
    04/05/2011

היי,

אני גם נוטל פרופסיה, ולכן שם לב יותר לנוזל הזרע. אני חושב שמה שאתה מתאר הוא נורמאלי. גם לי יש זרע שבחלקו הוא מימי ובחלקו האחר הוא מורכב מגושים דביקים בדמות ג'לי. אני חושב שכך זה היה אצלי לפני נטילת הכדורים, שמסתכמת כרגע בשלושה שבועות בערך, וגם בזמן הנטילה. כלומר נדמה לי שזה מרקם נורמלי של נוזל זרע.

איני מתיימר חלילה להוות תחליף לייעוץ רופא אז חכה עד שרופאי הפורום יענו אבל אם אתה מודאג או מעוניין לדעת מה מצב הזרע שלך תקבע תור לבדיקה, אני בכלל חושב שצריכים לחייב את כל מי שנוטל את הכדורים הללו להיבדק באופן סדיר בבדיקות זרע. 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר נחום זילבר
    08/05/2011

יתכן וישנה דלקת באזור הערמונית הגורמת לגושים. אין קשר בין מינוקסי לבין תפקוד מיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו