טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני חייל בהכשרה ביחידה קרבית (חי"ר) לפני שחודש וחצי הופיע אצלי כאב באשך שמאל,בהתחלה כאב חזק לאחר מכן שבועיים של כאב מתון יותר ומאז הוא משתנה כל הזמן (בשבועיים של ההקלה היתה דוקא פעילות עצימה מאד),הפנו אותי לבדיקה קלינית אצל רופא היחידה והוא אמר שהמרקם תקין,משם הלכתי לאולטראסאונד שגילה ווריקוצלה דרגה 1 באשך שמאל,הרופא לא חושב שזה מקור הכאבים ולכן הוא מפנה אותי לבדיקה אצל אורולוג (אך התור אורך כחודשיים) ,הכאבים מתעצמים בשעות ובימים שלאחר שפיכה (אם כי לאו דוקא מיד),ולעיתים לאחר מאמץ,האם הפסקת השפיכה תהווה אינדיקטור למקור הכאב או שהכאבים יתחלפו בכאבי אשכים שמאפיינים חוסר שפיכה מתמשכת? או שכל זה לא קשור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד