טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בגיל 48 עברתי ניתוח בצוואר הירך לאחר הניתוח אני נותן שתן כול 20דקות נערך איסוף שתן שש ליטר ב24 שעות בנוסף יש בריחת שתן בדיקות הדם והשתן תקינות אולטרסאונד כליות תקין בדיקת adh תקינה ניבדקתי אצל נפרולוג אין הסבר לבעיה אני עדיין מאושפז מיום הניתוח שלושה שבועות ואין שום תשובה לבעיה חוץ מיזה שהרופאים אומרים שהבעיה נדירה אני חסר אונים ולא יודע מה לעשות צריך עזרה בדחיפות אני מאושפז בבית חולים שערי צדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, יש צורך בבירור סיבת הגירוי הרב למתן שתן, : הדמיית מערכת השתן, תרבית שתן, שתן לציטולוגיה , ציסטוסקופיה ובמידת הצורך- בדיקה אורודינמית בהצלחה ד"ר יוסף שמואלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד