מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב חד בין האשכים לפי הטבעתאלעד12/05/2011
שלום.
אני בן 25.
לאחרונה אני סובל לעתים קרובות מכאבים חדים באיזור שאני לא יודע את שמו - בין האשכים לפי הטבעת.
זה מגיע בפתאומיות וממש חד וצורב.
כשמגיע הכאב זה עוזר לשבת בשירותים - זה מרגיע.
עד שאני נרגע אני מנוטרל לגמרי (נאלצתי לצאת באמצע פגישה השבוע).
פעמים בודדות זה צרב בעת מתן שתן (בדרך כלל זה לא צורב בעת מתן שתן) - ואלו היו הפעמים הכי כואבות.
באופן כללי יש לי תחושת נמלול תמידית באיזור הזה.
יש גם ירידה בחוזק הזקפה. זה היה קורה לי מדי פעם, אבל עכשיו זה קורה לי כל הזמן.
אני מכיר את הכאבים האלה מהעבר, אבל זה היה ממש פעם בכמה זמן. עכשיו זה קורה לי כמעט כל יום.
קבעתי תור לרופא משפחה.
מה זה יכול להיות?
האם הרופא המומחה הרלוונטי הוא אורולוג או פרוקטולוג?
אציין גם שיש לי משהו שנראה כמו סינוס פילונדלי שלא ניתחו בגלל שלקחתי רואקוטן - אבל עכשיו כבר אפשר לנתח. האם זה יכול להיות קשור?
תודה!
אלעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב חד בין האשכים לפי הטבעת - תגובה
ד''ר יוסף שמואלי15/05/2011שלום לך, אם לוקחים בחשבון את גילך וסוג ההפרעות שאתה מתאר, צריך לשלול זיהום כרוני של הערמונית היכול גם להשפיע על איכות הזקפה
עליך לעבור בירור אורולוגי כולל תרביות ב- 4 כוסות ולקבל טיפול מתאים
בהצלחה
ד"ר יוסף שמואלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)