מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום צריך את עזרתך בבקשה סבלנות.ליבה23/05/2011
היי אני צריך את העזרה שלך זה ארוך מאוד יהיה בבקשה אני יסביר הכל אז בבקשה תכך ברצינות.
אז ב18.4.2010 ניחבלתי באשכים ילד בבית ספר הרים אותי משק האשכים זאת אומרת בין הרגלים הכניס תיד שלו והרים אותי למעלה מחצי דקה סבלתי מכאבים חזקים{אגב לפני מעולם לא היה לי כאבים} והיה רגע שהיה לחץ חזק מאוד מאוד על אשך שמאל ואז הוא עזב אותי וסבלתי מכאבים מאוד מאוד אחרי 3 ימים נישלחתי לבית חולים סתם ממש לא בדקו אותי לא צילום לא כלום וזרקו אותי אחרי זה בסוף החודש בעזרתו של השם יתברך שמו חלפו הכאבים{אחרי שבוע וחצי מהחבלה} והכל היה טוב חזרתי לנסוע כל יום על אופניים והכל היה מושלם אבל אז אחרי מאמץ הרבה בסוף חודש 5 זאת אומרת חודש הכל היה תקין ואז מיוני 2010 חזרו הכאבים ממש כואב לא יכולתי לקפוץ היה כאבים כל נגיעה באשך שמאל למטה מאחורה כזה כאב מאוד מאוד אז הלכתי לקופת חולים האורולוג שבדק אותי ללא אולטרסאונד אמר דלקת לא יודע מה שלח אותי עם אופולסצקין 200 מ"ג כאלה כדורים משהו כזה לקחתי לא עזר לי בכלל ואז עשיתי אולטרסאונד אשכים פעם ראשונה וזה שעשה לי את זה עוד לפני אמר משהו יש לך פה דלקת ואז עשה אולטרסאונד והממצאים אפידימיד מעובה כביטוי לשינויים דלקתיים משהו כזה ואז חזרתי לאורולוג אחר והוא בעת נגיעה ויחד עם האולטרסאונד שלח אותי עם כדורים דוקסילין 100 20 כדוורים למשך 10 יום כל יום 2 כדורים לקחתי הכל הכל כל יום ואז שגמרתי תכדורים וחלפו שבוע אחרי סוף הכדורים היה שיפור מסויים זאת אומרת יכולתי קצת לתפקד לרוץ וכאלה דברים{אבל אופנוע אופניים אין סיכוי} שלפני הכדורים לא יכולתי ואז מאותו שיפור שזה מאוגוסט 2010 חזרתי אחרי 30 יום ואמרתי שעדיין כואב לי תביא עוד כדורים הוא אמר אסור שהחיידקים לא יהיה טרופיים משהו כזה ולחזור עוד 3 חודשים ומאז לא ההצלחתי לחזור לאותו רופא ועדיין אני סובל שזה כבר איזה 8 חודשים אולי מסוף הטיפול ולא טיפלתי כלום כרגע אז עשיתי איזה נזק שלא טיפלתי מאז?כרגע ניכנסתי לצבא אז עשיתי שוב אולטרסאונד עשיתי ונימצא איזה הידרוצאלה קל משמאל משהו כזה והכל טוב אמר לי עכשיו אני סובל כל הזמן כאבים והרופאים זורקים אותי ולא יודעים מה באמת קרה לי אז רציתי לשאול מה קרה לי והאם כתוצאה מהחבלה ניהיה הכאבים כי חודש הכל היה מושלם ומהו הטיפול שאתה ממלץ לקחת שוב תכדורים זה אני פוחד אגב כי זה גרם לי אחרי שאני מזיעה כל הידיים עיגולים פריחות וגירודים אני כבר לא יודע מה לעשות והאם יש צורך בתביעה משפטית על כזה דבר נזק אולי שניגרם לי ? ואיך האם אתה חושב שמדובר פה בדלקת עוד שלא תחלוף שנה שלמה? אני כבר לא חושב שמדובר פה בדלקת אני מתחיל לחשוב על כאבים שיסבול תמיד האם יש אצלך או אורולוג פרטי שאתנה מכיר ללכת? המון המון תודה מצפה לתגובה רצינית מאאוד למה אני כבר לא יודע מה לעשות.. וקשה לי אם צבא והכאבים האלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התוצאות מהאולטרסאונד בדף נוסף
ליבה23/05/2011שמתי תתוצאות לאולטרסאונד שעשיתי באמצע מאי השנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום צריך את עזרתך בבקשה סבלנות. - תגובה
ד''ר אורי גור29/05/2011לא סביר דלקת שנמשכת שנה
אם אולטראסאונד תקין אז כנראה שאין משהו מסוכן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)