כאב באשכים ובאיזור התחתון של הגוף

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאב באשכים ובאיזור התחתון של הגוף
    טל
    02/01/2008

שלום
    הסיפור שלי כבר נמשך שבוע ימים.
    לפני כשבוע קמתי בבוקר וברגע שנעמדתי על רגליי חשתי בכאב עז באשך הימני.
    לאחר מספר רגעים גיליתי שהכאב משפיע על רגלי הימנית והרגשתי כאב נורא בכל הרגל , לא יכלתי לזוז והרגשתי ממש משותק בעודי עומד.
    לאחר מספר רגעים נוספים בעוד שאני מנסה לזוז הרגשתי כאב נוסף אך שונה, בגוף התחתון - ממש יכלתי להרגיש את הדופק בכל האיזור התחתון מהבטן ועד למטה אל האשכים.
    לא יכלתי ללכת לצבא אז נשארתי באותו יום בבית , שכבתי רוב היום במיטה על הגב ברגליים פסוקות.
    עד סוף היום הרגשתי הקלה , לקחתי במשך היום שני קפליות של "איבופרופון פורטה" (משכך כאבי ראש,שרירים אנטי דלקתי).

במשך השבוע הכאב ירד משמעותית ולא הרגשתי יותר את הכאב החזק הזה כמו ביום בראשון , אבל קשה לי לומר שהכאב עבר לצמיתות.
    אני עדיין מרגיש כאבים קלים באשכים (הכאב עובר מאשך לאשך) , זה מלווה בהרגשה לא ממש נעימה.

כרגע שמתי לב שלוקח לי יותר זמן להשתין , ואני מרגיש כאבים קלים במותניים בבטן וטיפה בגב התחתון (כאב מקיף).
    כמו כן באיזור איבר המין , מאין סוג כאב פנימי קל שכזה.
    אני חושש שלקיתי בדלקת מסוג כלשהו , אני משער שאני צריך לפנות לרופא ביחידה (קיוויתי שהכאב יעבור אחרי כמה ימים) ובגלל שקשה לראות רופא בבסיס שבו שאני נמצא החלטתי לתת לזה כמה ימים.
    אני לא יודע אם זה חשוב לציין אבל ערב לפני שכל זה החל , אכלתי עם חבר שווארמה והיה שם לחם שום שטוגן עם המון שמן (הלחם היה מפוצץ בשמן מטוגן) , אכלתי שתי חתיכות והרגשתי לא כל כך טוב לאחר מכן.

אודה לך על תגובתך המהירה ד"ר,
    בברכה.
    טל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טל

ד''ר נחום זילבר
    04/01/2008

מספורך לא ברור מה קורה בזמן מתן השתן.
    יתכן, ומדובר באירוע של הופעת אבן או חול במערכת הכליה מימין. בצע בדיקת שתן ואולטראסאונד של כליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טל
    04/01/2008

בזמן מתן השתן לוקח זמן עד שאני מצליח להשתין , וזה לא קורה מיידית.
    בהנחה ואכן זו תופעה של אבן או חול , מה המשמעות של זה באופן הטיפול ?
    מבחינת הכאב , זה משתנה מצד לצד- כרגע זה הצד השמאלי.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל

ד''ר נחום זילבר
    06/01/2008

כמו שציינתי בתשובתי יש לבצע בדיקות מתאימות ולראות מה הבעיה במערכת השתן. בהתאם לתוצאות יוחלט על הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו