טסטוסטרון נמוך

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• טסטוסטרון נמוך
    אורי
    02/01/2008

אני בן 45 נשוי +4 .מזה ששה חודשים אני סובל מירידה משמעותית בתפקודי המיני.. פעמים רבות אני לא מצליח להגיע לזקפה.. עשיתי בדיקות והתברר שרמת הטסטסטורון נמוכה בבדיקה לפני כחודשיים 9.3 ובבדיקה לפני כמה ימים זה ירד ל-7.2 . שאר הבדיקות תקינות..מצבי הבריאותי הכללי הוא טוב. מדי פעם אני משתמש בכדורים על בסיס צמחים טבעיים להשגת זקפה.. מוזר הוא הדבר שלפעמים אני משיג זקפה ללא השימוש בתרופות הנ"ל.. יש לי זקפת בוקר. האם הבעייה היא בגלל הטסטסטורון הנמוך? האם טסטסטורון נמוך עשוי להעיד על בעיה בריאותית שאינה קשורה למערכת המין וכיצד היא מטופלת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טסטוסטרון נמוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טסטוסטרון נמוך וירידה בתפקוד המיני

ד''ר נחום זילבר
    04/01/2008

אתה צודק בהשערתך. טסטוסטרון נמוך או שינויים אחרים במערכת ההורמונלית גורמים לפגיעה בתפקוד המיני יחד עם תופעות אחרות. הזקפה הנה תוצאה של שילוב בין גורמים עצביים ואסקןלריים (כלי דם) והורמונליים. לכן, יתכן שמדי פעם אתה משיג זקפה - אומנם לא חזקה - למרות הטסטוסטרון הנמוך כמו בשעות הבוקר.
    רמת ההורמון הנמוכה אינה מצביעה על בעיה אחרת בגוף.
    הטיפול המומלץ הנו שימוש במשחת אנדרוג'ל יום יומית והתוצאות טובות מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו