בעיות בחשק המיני

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בעיות בחשק המיני
    חייל משוחרר
    01/06/2011

אני בחור צעיר בן 22 , יש לי ניסיון מיני אמנם לא גדול אבל מעולם לא היו לי בעיות לא של להגיע לזיקפה ולא של שפיכה מוקדמת.
    אפשר להגיד שאני מנהל אורח חיים לא בריא(מעשן.שותה. לא עושה הרבה ספורט) אבל עדיין מעולם לא היו בעיות.
    לאחרונה(כמה שבועות) אני מרגיש ירידה חדה בחשק המיני זה הגיע למצב שיום שלם אני יכול שלא תיהיה לי זיקפה אחת וגם אם כן היא לא בשיא כוחה.
    לפני כשבועיים היה לי קטע מיני עם בחורה והאיבר פשוט לא עמד לא משנה מה ניסיתי,הבחורה כמובן התבאסה (למרות שהשתדלה לא להראות את זה)ואני ניסיתי להצדיק את זה שאני עובד תקופה לא קלה ממועטת בשינה ובלגאנים בבית(מה שאגב נכון)
    חשבתי שזה חד פעמי הרי אני בחור צעיר בשיא כוחי כביכול רק שמאז עוד יותר אני מרגיש בחוסר חשק מיני וגם לאונן לא בא לי(לפני זה הייתי מאונן בתדירות כמעט יום יומית וסקס זה דבר שהיה עובר לי לא מעט בראש במשך היום) וגם שאני לבד עם עצמי אני לא מצליח להגיע לזיקפה מלאה ממש.
    לבינתיים עם הבחורה הקשר התקדם וכל פעם כשאנחנו במיטה מתחילה לרוץ לי הסיטואציה הקודמת שלא עמד לי , ואני ניכנס ללחץ ומפחד להעלות הילוך בקטע המיני מה שמאוד מתסכל אותי .את האמת אני מתבייש ללכת לקבל ייעוץ בשל גילי הצעיר
    וגם ניסיתי לחפש פתרונות (ג'לים וכדומה)ששמעתי שעוזרים , רק להשתמש פעם פעמיים כדי להוריד מעליי את חובת ההוכחה.

אשמח לקבל תגובה , תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בחשק המיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בחשק המיני - תגובה

ד''ר אורי גור
    02/06/2011

אכן נשמע הפרעה שמקורה בהשפעה נפשית
    קרוב לודאי שיחלוף בעצמו
    ניתן גם לנסות טיפול חד פעמי כדי להחזיר את הביטחון
    פנה לרופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו