מתן שתן מרובה בשעות הלילה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• מתן שתן מרובה בשעות הלילה
    tal
    07/06/2011

שלום, אני סובל מבעיה בתכיפות וכמות מתן השתן בשעות הלילה. בלילה יוצא לי בממוצע לקום מהמיטה להשתין 2-3 פעמים כל לילה.
    לפעמים אפילו אחרי שעתיים של שינה מה שגורם לי להפרעות בשינה ועייפות כרונית ביום?
    נבדקתי אצל 3 אנדוקרינולוגים שאמרו שהמצב ההורמונלי שלי תקין והופנתי לאורולוג שעשה לי בדיקה חיצונית לאיבר המין ואולטרסאונד לשלפוחית השתן לראות אם היא מתרוקנת עד הסוף ויצא שהיא תקינה.
    אותו אורולוג אמר לי שהכל אצלי בראש ובגלל שאני חושב על שלפוחית השתן אני משתין וזה עזר לי להפחית את כמות השתן במהלך היום אך אין כלל שינוי בלילה.

שכחתי לציין שאני בן 21 ואין לי שום מחלה.

כרגע מפריע לי שאני הולך לישון במעט מיובש, עם כאבי ראש ועדיין משתין בין ליטר לליטר וחצי שתן בלילה ומתעורר עם יובש בגרון ופיפי צהוב.
    מה עליי לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן שתן מרובה בשעות הלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתן שתן מרובה בשעות הלילה - תגובה

ד''ר יוסף שמואלי
    12/06/2011

שלום לך, באם עברת בדיקות הדמייה של מערכת השתן ובירור מלא,
    מקובל להניח כי עליך לשנות הרגלים [ אולי שתיה או מאכלים או תרופות ]
    בערב לפני השינה, קפה? תה? אלכוהול? , או דברים אחרים המגרים מתן שתן בלילה דוקא
    האם מילאת שאלון של מאזן נוזלים, כמה ובאיזה שעות אתה נותן שתן ושותה במשך היממה
    בברכה
    ד"ר יוסף שמואלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו