כאבים באשכים לסירוגין מזה זמן רב...

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים באשכים לסירוגין מזה זמן רב...
    שמואל נווה
    04/01/2008

בוקר טוב ד"ר,
    אני לראשונה בפורום זה ושמח לדעת שיש מקום שאפשר להתייעץ עם רופא מומחה לגבי בעיות שכאלו. אני בן 39 נשוי ואב ל-3 ילדים. במקצועי אני נהג מונית עצמאי. לפני כשנה וחצי חשתי לראשונה בכאבים/התכווצויות בדרגה לא חריפה ואף נסבלת באזור האשכים. פניתי לראשונה לאורולוג מומחה מטעם קופ"ח לאומית שהפנה אותי לבדיקת הפרוססטה דרך פי הטבעת. תוצאות הבדיקה היו תקינות. לפני כחצי שנה שוב חזרו הכאבים ואז הופניתי לאולטראסאונד של שק האשכים שיצא תקין ושלל וריקוצלה. לפני כחודש הכאבים חזרו שוב והפעם הופניתי לתרבית שתן וזרע שתוצאותיהן היו זהות: חיידק מסוג קולי. טופלתי במשך 20 יום ב-2 כדורי אנטיביוטיקה ליום בוקר וערב מסוג אופלוקסצין. ברצוני לציין שמזה 15 שנה יש לי כ-3 ציסטות באזור האשכים שניכרות מאוד במימוש ידני והאורלוג ציין בפני שאינן מדאיגות כלל ואין ליחס להן חשיבות רק לעקוב אחריהן מדי פעם. מאז לפני חודש ועד היום הכאבים/התכווצויות מטרידים אותי אך לא באופן קבוע זוהי תחושה הולכת וחוזרת ורק בזמן ישיבה אני חש אותם ביתר שאת. במהלך עמידה או הליכה אין לי כאבים כלל. הייתי רוצה לשמוע את דעתך המקצועית בנושא אני מתחיל להיות מוטרד וזה גם מאוד מפריע לי. סליחה על אורך ההודעה, אשמח לקבל תשובות מפורטות. שבת שלום ומבורך!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמואל

ד''ר נחום זילבר
    04/01/2008

יתכן ומדובר בדלקת הערמונית ושלפוחיות הזרע. במקרים אלו הדלקת מגיבה בתחילה לאנטיביוטיקה אולם כעבור זמן היא מופיעה בשנית.
    התלונות שלך של התכווצויות וכאבים המופיעים בישיבה ונעלמים בעמידה והליכה הם מאד אופייניים לפרוסטטיטיס. הקפד להיות במעקב אורולוגי ולקבל טיפול מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו